Skip to main content

Lidl Ελλάς: Με μήνυμα για την κλιματική αλλαγή η χριστουγεννιάτικη ταινία της εταιρείας

Ο πρωταγωνιστής της φετινής χριστουγεννιάτικης διαφημιστικής καμπάνιας της Lidl Ελλάς στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για την κλιματική αλλαγή.

Τη μελέτη αναδάσωσης στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας στηρίζει η Lidl Ελλάς υπό την αιγίδα και εποπτεία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Για τον λόγο αυτό, όπως επισημαίνει η εταιρεία, ο πρωταγωνιστής της φετινής χριστουγεννιάτικης διαφημιστικής καμπάνιας της Lidl Ελλάς στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για την κλιματική αλλαγή.

Σύμωνα με τη Lidl, το φετινό μήνυμα της χριστουγεννιάτικης ταινίας αποκαλύπτεται σταδιακά, σε μια ανατρεπτική ιστορία με τίτλο «Το Δέντρο». Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένα μικρό αγόρι να περιμένει με ανυπομονησία τον πατέρα του να του φέρει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τον πρωταγωνιστή του εορταστικού στολισμού του σπιτιού. Όμως, το δέντρο, που τελικά φτάνει στο σπίτι, θα προβληματίσει το αγόρι και θα το οδηγήσει μαζί με τους γονείς του σ’ ένα ξεχωριστό ταξίδι αποκάλυψης στο βουνό. Εκεί θα μάθει για την αξία της δενδροφύτευσης και θα συνειδητοποιήσει πως ένα δέντρο έχει τη δύναμη να προσφέρει σε όλα τα παιδιά του κόσμου ένα καλύτερο αύριο.



Η φετινή εορταστική επικοινωνία της Lidl Ελλάς δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη The Newtons Laboratory, υπό την επιμέλεια της Stefi Productions και σε σκηνοθεσία του Γιώργου Ζαφείρη.