Skip to main content

Lidl Ελλάς: Παρουσιάζει τη νέα επικοινωνιακή της καμπάνια

Η καμπάνια με τίτλο «Μη βλέπεις ταμπέλες. Δες τους ανθρώπους», τονίζει τη σημασία των ατόμων που είναι πίσω από την ταμπέλα της εταιρείας.

Η Lidl Ελλάς, μέσα από τη νέα επικοινωνιακή καμπάνια, καλεί το κοινό να δει πίσω από τις «ταμπέλες», τους πραγματικούς ανθρώπους της Lidl Ελλάς, έναν προς έναν και μία προς μία. Τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί, εξελίσσονται μαζί, ξεπερνούν τον εαυτό τους μαζί και είναι περήφανοι για όσα καταφέρνουν. Και το γιορτάζουν σε κάθε ευκαιρία. Θέλει να δείξει πως, στη Lidl Ελλάς, όλοι ανεξαιρέτως έχουν τα εφόδια που χρειάζονται ώστε να εξελιχθούν, χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις. Και το προσκαλεί να γνωρίσει τα πρόσωπα πίσω από την πιο δυναμική ομάδα στο λιανικό εμπόριο, όπως επισημαίνεται.

Η Νικολέττα Κολομπούρδα, HR Director & Member of the Board της Lidl Ελλάς, δήλωσε πως «με τη συγκεκριμένη επικοινωνία θέλουμε να δείξουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την "ταμπέλα" της Lidl Ελλάς και να προσκαλέσουμε το κοινό να τους γνωρίσει. Να δείξουμε μερικούς μόνο από τους ανθρώπους που είναι περήφανοι για όσα καταφέρνουν. Να δείξουμε την πραγματική Lidl Ελλάς».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η βάση της επικοινωνίας αποτελεί μια τηλεοπτική παραγωγή που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους της Lidl Ελλάς, για τους ανθρώπους της Lidl Ελλάς. Όλοι οι πρωταγωνιστές είναι εργαζόμενοι από τα καταστήματα, τα εφοδιαστικά κέντρα και τα γραφεία, από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Είναι πραγματικοί, καθημερινοί άνθρωποι, που έμαθαν και εξελίχθηκαν στην εταιρεία – απόδειξη της ποικιλομορφίας που χαρακτηρίζει τη Lidl Ελλάς.

Η καμπάνια είναι στον τηλεοπτικό αέρα από την Κυριακή 16/05 και θα απλωθεί σε ψηφιακά αλλά και έντυπα μέσα.