Skip to main content

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη - Έως 26 βαθμούς η θερμοκρασία

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά

Αραιές νεφώσεις αναμένονται για σήμερα ενώ δεν αποκλείεται στα νότια να υπάρξουν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης, με αυξημένες συγκεντρώσεις στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες στα δυτικά, 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα φυσούν από νότιες διευθύνσεις, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά, κυρίως της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, τοπικά, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο πυκνές. Θα πνέουν νότιοι άνεμοι, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.