Skip to main content

Lidl Ελλάς: Με ασφάλεια και εμπιστοσύνη στη νέα πραγματικότητα

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ που βάζει πάντα ως προτεραιότητα την ποιότητα, δείχνοντας παράλληλα εμπιστοσύνη σε Έλληνες προμηθευτές.

H Lidl Ελλάς βαδίζει στη νέα κανονικότητα ακόμα πιο δυνατή, δείχνοντας στην πράξη ότι συναισθάνεται απόλυτα τον κοινωνικό ρόλο που οφείλει να διαδραματίζει μία επιχείρηση που είναι εκεί για να καλύπτει τις βασικές μας ανάγκες.

Θέτοντας ως απόλυτες προτεραιότητες την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη, οι άνθρωποι της Lidl Ελλάς λένε «Σας κοιτάμε στα μάτια» και το εννοούν. Διότι η εταιρεία λειτουργεί με γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας σε κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας, τηρώντας τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας από την παραγωγή και την αποθήκευση των προϊόντων, μέχρι τη μεταφορά και την τοποθέτησή τους στα ράφια των καταστημάτων Lidl.

Με συστηματικούς ελέγχους και αυστηρές, τυποποιημένες διαδικασίες, βασική μέριμνα είναι τα προϊόντα να συσκευάζονται σε τροποποιημένη και προστατευμένη ατμόσφαιρα που εγγυάται πέρα από την ασφάλεια, και την αυξημένη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Η εταιρεία αξιοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία επεξεργασίας πρώτων υλών και τροφίμων περιορίζοντας την ανθρώπινη παρέμβαση και επαφή με τα τρόφιμα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η εταιρεία διατηρεί σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με πάνω από 400 Έλληνες προμηθευτές, προσφέροντας κάθε μέρα τα πιο φρέσκα προϊόντα στους καταναλωτές και δίνοντας υπεραξία στην τοπική οικονομία, κάτι που έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στις τρέχουσες πιεστικές οικονομικές συνθήκες.

Κύρια πολιτική της Lidl Hellas παραμένει η διατήρηση των πιο χαμηλών τιμών της αγοράς, στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, που προέκυψε μετά την υπερδεκαετή οικονομική κρίση. Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του μοντέλου λειτουργίας της έχουν απτά οικονομικά οφέλη τα οποία φροντίζει διαχρονικά να μετακυλύει στον τελικό καταναλωτή.

Επιπλέον, έδειξε ισχυρά αντανακλαστικά εταιρικής κοινωνικής ευθύνης κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης. Μεταξύ άλλων προσέφερε 100.000 ευρώ στο Ε.Σ.Υ., δώρισε 50.000 μάσκες στην Περιφέρεια Αττικής και 120.000 μάσκες στο Υπουργείο Παιδείας για τις πανελλαδικές εξετάσεις της Γ’ Λυκείου και στήριξε τους δήμους σε καραντίνα με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Όπως λένε στελέχη της, η Lidl Ελλάς προχωρά με σταθερά βήματα σε μια νέα, προσαρμοσμένη κανονικότητα, χωρίς έκπτωση στην ποιότητα των προϊόντων δίνοντας νέα διάσταση στην έννοια του value-for-money. Έχοντας εμπεδώσει το αίσθημα της ασφάλειας στους πελάτες της, συνεχίζει να προχωρά στην επόμενη μέρα μαζί τους, με αμοιβαία εμπιστοσύνη.