Skip to main content

Λυτρώθηκε με Κρέσπο στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ, 3-2 τον Ατρόμητο (vid)

Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε με τους Ακπόμ-Μάτος, οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν με δις σκόρερ τον Βέλλιο αλλά ο Ισπανός στόπερ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του

Νικηφόρα συνέχισε o ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στη Super League καθώς επικράτησε με 2-3 του Ατρομήτου στις καθυστερήσεις, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Αρχικά στο 16’, ο Πέλκας μπήκε στην περιοχή, ελίχθηκε με διαδοχικές ντρίμπλες ανάμεσα στην άμυνα του Ατρομήτου και γύρισε τη μπάλα με τον Ρισβάνη να μην μπορεί να διώξει και αυτή έφτασε στον Ακπόμ που σε κενή εστία άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1.

Έπειτα στο 22’, ο Μάτος εξαπέλυσε ένα απίθανο σουτ με το εξωτερικό έξω από την περιοχή και δεξιά καρφώνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Θεοδωράκη που έπεσε αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το 0-2.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να βρει δίχτυα στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία εντός εστίας στο 45’ + 2΄όταν ο Μάντσον βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Μανούσο στα δεξιά και ο τελευταίος πρόλαβε να σεντράρει με τον Βέλλιο, από την καρδιά της άμυνας των φιλοξενουμένων, να καρφώνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη μειώνοντας σε 1-2.

Οι Περιστεριώτες μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησαν για πρώτη φορά στο 51’ όταν ο Ρισβάνης έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη ενώ κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 53’ καθώς ο Φάρλεϊ Ρόσα έβγαλε ωραία πάσα στον Βέλλιο και αυτός, αν και πεσμένος στο χορτάρι, έκανε προβολή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Ο Άμπελ Φερέιρα προσπάθησε να προσδώσει επιθετικότητα στην ομάδα του περνώντας στο 61’ τους Ζαμπά – Ελ Καντουρί αντί των Μπίσεσβαρ – Εσίτι ενώ στο 79’ τα έπαιξε όλα για όλα με στόχο τη νίκη αντικαθιστώντας τον Πέλκα με τον Σβιντέρσκι.

Τελικά οι «ασπρόμαυροι» σκόραραν στο 88’ καθώς ο Μίσιτς εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Βαρέλα έπιασε ανενόχλητος κοντινή κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωράκη για το 2-3 όμως ο διαιτητής Τζοβάρας προχώρησε σε έλεγχο του VAR ακυρώνοντας ορθά το γκολ καθώς ο Καποβερντιανός στόπερ βρισκόταν οριακά εκτεθειμένος.

Εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα τελειώσει ισόπαλο και το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου θα επιβραβευθεί για την προσπάθειά του στο δεύτερο ημίχρονο, οι νταμπλούχοι Ελλάδος πέτυχαν γκολ στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90’ + 2’ όταν ο Μίσιτς εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Κρέσπο έπιασε γυριστή κεφαλιά νικώντας τον Θεοδωράκη για να διαμορφώσει το τελικό 2-3 δίνοντας τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.