Skip to main content

Live Webinar για το Μέλλον του Αθλητισμού από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

H εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχει και ο Λευτέρης Αυγενάκης τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Η Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, με στόχο να αναδείξει τις νέες επαγγελματικές προοπτικές και θέσεις εργασίας που αναδύονται στη διαρκώς αναπτυσσόμενη αθλητική βιομηχανία, διοργανώνει την Πέμπτη 29/10, στις 19:00 ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση με θέμα:

«Το Μέλλον του Αθλητισμού στην Ελλάδα: Νέες Τεχνολογίες, Πρακτικές και Δυνατότητες Εργασίας».

H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Τη συζήτηση θα ανοίξει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης. Στο webinar θα συμμετάσχουν Ολυμπιονίκες, Πρωταθλητές και άλλοι σημαντικοί εκπρόσωποι του αθλητισμού στη χώρα μας, με συντονίστρια τη δημοσιογράφο, Λίλα Κουντουριώτη. Πιο αναλυτικά, στους ομιλητές περιλαμβάνονται οι:

• Κωνσταντίνος Χαλιορής, Γενικός Διευθυντής Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) "Σπύρος Λούης"
• Πύρρος Δήμας, Χρυσός Ολυμπιονίκης στην Άρση Βαρών
• Σπύρος Γιαννιώτης, Ασημένιος Ολυμπιονίκης στην Κολύμβηση
• Παύλος Καγιαλής, Χάλκινος Ολυμπιονίκης στην Ιστιοπλοϊα
• Χρήστος Βολικάκης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Ποδηλασία
• Σταμάτης Λένης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Ιδρυτής Αθλητικού Ομίλου Κάλλιστος

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής στο παρακάτω link: https://bit.ly/2FBvbRe. Στη διάρκεια της συζήτησης θα είναι εφικτή η υποβολή ερωτήσεων στους ομιλητές, μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος. Επιπλέον, στους συμμετέχοντες θα σταλούν ψηφιακές βεβαιώσεις παρακολούθησης.