Skip to main content

Λουκέτο λόγω κατάσχεσης στο μεγαλύτερο γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης

Το γνωστό γυμναστήριο στην Καλαμαριά σταμάτησε τη λειτουργία του καθώς διακόπηκε η μίσθωση του κτηρίου εξαιτίας της κατάσχεσης του.

Μετά από 20 χρόνια λειτουργίας έκλεισε στις 19 Απριλίου το μεγαλύτερο γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης, Aqua Forum, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Το γνωστό γυμναστήριο σταμάτησε τη λειτουργία του καθώς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «διακόπηκε η μίσθωση του κτηρίου εξαιτίας της κατάσχεσης του από την τράπεζα Πειραιώς».

Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν στον «αέρα» τα μέλη του γυμναστηρίου, τα οποία είχαν κλείσει προγράμματα εκγύμνασης. Ωστόσο, η διεύθυνση του Aqua Forum αναφέρει πως από τη Δευτέρα θα ανακοινώσει προσφορές και συνεργασίες με γυμναστήρια της περιοχής.

Το γυμναστήριο ανήκει από το 2000 στην εταιρεία Sporting, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού από το 1990. Από το 2009 το Aqua Forum στεγαζόταν στην οδό Ρήγα Φεραίου σε ένα κτήριο 3000 τμ. Ήταν ένα ολοκληρωμένο κέντρο fitness με μία σάλα οργάνων, τρεις αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων, δύο γήπεδα squash, spa room & πισίνα.

Η ανακοίνωση του γυμναστηρίου:

Αγαπητά μας μέλη, μετά λύπης σας ενημερώνουμε πως εχθές ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας του γυμναστηρίου μας, καθώς σήμερα το πρωί διακόπηκε η μίσθωση του κτηρίου εξαιτίας της κατάσχεσης του από την τράπεζα Πειραιώς. Την Δευτέρα, θα σας ανακοινώσουμε προσφορές & συνεργασίες με γυμναστήρια της περιοχής ώστε να σας δώσουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές προκειμένου να συνεχίσετε να γυμνάζεστε. Επίσης, εάν έχετε προσωπικά αντικείμενα στο γυμναστήριο μπορείτε να περάσετε να τα πάρετε την Δευτέρα 9.00-17.00. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.