Skip to main content

Λουκέτο στην πλατεία Βαρνάβα μετά τα ολονύχτια πάρτι

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει και τους γύρω δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Βαρνάβα για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Υπό την στενή επιτήρηση της ειδικής μονάδας της αστυνομίας για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων βρίσκεται από το απόγευμα η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι.

Στον απόηχο των μαζικών συγκεντρώσεων που παρατηρήθηκαν (και) το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. έπιασε θέση πέριξ της πλατείας από τις 6:00 το απόγεμα προκειμένου, όσο πλησιάζει το βράδυ, να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα των προηγούμενων ημερών.

Mάλιστα οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει και τους γύρω δρόμους που οδηγούν στην πλατεία, επιτρέποντας μόνο στους μόνιμους κατοίκους τη πρόσβαση στην περιοχή.

Η κατάσταση στην πλατεία Βαρνάβα μπορεί να θυμίζει υπαίθριο πάρτι τα Σαββατοκύριακα, αλλά δεν είναι ήρεμη ούτε τις καθημερινές, σύμφωνα με το kathimerini.gr.

Ο κόσμος που συγκεντρώνεται εκεί είναι μεν λιγότερος και συνήθως αποχωρεί γύρω στη 1:00, αλλά υπάρχουν ηχεία που παίζουν δυνατά μουσική, κόντρες με μηχανάκια, κλπ.

Χθες, αντιπροσωπεία κατοίκων πήγε στο ΑΤ Παγκρατίου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί.