Skip to main content

Λουκέτο στο 1ο ΓΕΛ Πεύκων - Ανάστατοι οι μαθητές για τις επιθέσεις

Οι περίπου 400 μαθητές είναι ανάστατοι μετά τα τελευταία περιστατικά επιθέσεων από αγνώστους που έχουν σημειωθεί στην περιοχή τους.

Λουκέτο έβαλαν στο σχολείο τους, από την περασμένη Παρασκευή, οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Πεύκων προχωρώντας σε κατάληψη.

Οι περίπου 400 μαθητές είναι ανάστατοι μετά τα τελευταία περιστατικά επιθέσεων από αγνώστους που έχουν σημειωθεί στην περιοχή τους.

Τις επιθέσεις σε μαθητές είχε καταγγείλει στη Voria.gr ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, κάνοντας λόγο για έξαρση της εγκληματικοτητας (δείτε εδώ).

Και σήμερα το 1ο ΓΕΛ έμεινε κλειστό με τους μαθητές να σημειώνουν ότι φοβούνται πλέον να κυκλοφορήσουν στην περιοχή τους τις βραδινές ώρες. Σημειώνεται ότι τελευταίο κρούσμα έγινε σε βάρος ενός μαθητή, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί και στο νοσοκομείο.

Τις επόμενες ημέρες ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, ΚΕΠ και Παιδείας Μιχάλης Βουλγαρίδης θα επιδιώξει να έχει συνάντηση τόσο με τους μαθητές όσο και με τη διεύθυνση του σχολείου. «Πρέπει να βρεθεί μια λύση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να καθησυχάσουμε τα παιδιά. Είναι όμως απαραίτητο να αυξηθεί η αστυνόμευση στην περιοχή με περισσότερες περιπολίες», υπογραμμίζει στη Voria.gr ο κ. Βουλγαρίδης.

Για το θέμα πάντως η δημοτική αρχή έχει ήδη επαφές με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Χρήστο Μπουλούμπαση και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης – Συκεών.