Skip to main content

Λοβέρδος: Δεν κάνω πίσω, ο Παπανδρέου οφείλει να εγγυηθεί για διαδικασίες και ενότητα

Πρώτη αντίδραση από τον Ανδρέα Λοβέρδο μετά την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού - Έχει την πεποίθηση ότι θα βγει νικητής στις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

Σαφές μήνυμα ότι δεν «κάνει πίσω» και συνεχίζει την εκστρατεία του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ έστειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος, καλώντας ταυτόχρονα τον Γιώργο Παπανδρέου να εγγυηθεί τις διαδικασίες και την ενότητα του κόμματος μέχρι την ημέρα των εκλογών στις 5 Δεκεμβρίου.

Σε ομιλία που πραγματοποίησε σε συγκέντρωση στη Χαλκίδα, ο Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει επαφές με όλους τους υποψήφιους για την προεδρία.

Διαβάστε - Παρέμβαση Παπανδρέου: Θα μιλήσω με όλους τους υποψήφιους για την προεδρία στο ΚΙΝΑΛ

Ο κ. Λοβέρδος είπε χαρακτηριστικά ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω και ότι έχει την πεποίθηση ότι θα βγει νικητής στις εκλογές για την προεδρία του κόμματος στις 5 Δεκεμβρίου.

Υπογράμμισε μάλιστα, όπως αναφέρει το protothema.gr, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως και οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Κώστας Σημίτης, θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Φώφης Γεννηματά και να εγγυηθούν τις διαδικασίες και την ενότητα μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές.