Skip to main content

Lufthansa: Απευθείας δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Μόναχο από τον Οκτώβριο

Η λειτουργία της νέας γραμμής θα ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, με αεροσκάφη A320.

Ένα νέο δρομολόγιο που θα προσφέρει απευθείας πτήσεις για Θεσσαλονίκη από το Μόναχο πρόκειται να ξεκινήσει για τη χειμερινή περίοδο 2020 η Lufthansa, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Lufthansa.

Η λειτουργία της νέας γραμμής θα ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, με αεροσκάφη A320.

Το νέο αυτό δρομολόγια είναι διαθέσιμο προς κράτηση από την περασμένη εβδομάδα, στο lufthansa.com ή μέσα από τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η απευθείας αυτή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Μόναχο έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω τη σύνδεση αυτού του δημοφιλούς προορισμού με τη Γερμανία, αφού προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα καθημερινή σύνδεση της πόλης με τη Φρανκφούρτη, αλλά και με το διευρυμένο δίκτυό της, προσφέροντας εύκολη και απρόσκοπτη πρόσβαση σε αυτό κι ακόμη περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές στους επιβάτες.

Με την προσθήκη αυτή, η λίστα των προορισμών που προσφέρει η Lufthansa στην Ελλάδα επεκτείνεται ακόμη περισσότερο και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την Αθήνα, τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο και την Κέρκυρα, εξυπηρετώντας πολλούς δημοφιλείς καλοκαιρινούς και city break προορισμούς.

Ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, General Manager Sales του Ομίλου Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο, σχολίασε πως «η Ελλάδα αποτελούσε πάντα έναν προορισμό με υψηλή ζήτηση και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να συνδέουμε την πόλη της Θεσσαλονίκης με δύο διαφορετικά κομβικά αεροδρόμια στη Γερμανία, αυτά του Μονάχου και της Φρανκφούρτης. Το νέο μας δρομολόγιο θα μας επιτρέψει να παρέχουμε ένα απρόσκοπτο ταξίδι προς και από την Ελλάδα και να προσφέρουμε στους επιβάτες μας ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση και άψογη σύνδεση με το παγκόσμιο δίκτυό μας. Είμαστε σίγουροι ότι και αυτός ο νέος προορισμός από το Μόναχο θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητός από τους επιβάτες μας».