Skip to main content

Mad Clip: Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi - Τι κατέθεσε στην αστυνομία

Ο άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο μέσα με την σύντροφό του και γυρνούσαν από νυκτερινή διασκέδαση - Τι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Στην αστυνομία εμφανίστηκε αυτοβούλως ο οδηγός του Audi, που αναζητούσαν οι αρχές μετά το τροχαίο δυστύχημα με θύμα των καλλιτέχνη Mad Clip.

Δείτε - Mad Clip: Η Τροχαία αναζητεί πληροφορίες για ένα Audi δεξιοτίμονο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που μεταδίδει η ΕΡΤ, ο άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο μέσα με την σύντροφό του και γυρνούσαν από νυκτερινή διασκέδαση και όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

«Κράτησα απόσταση ασφαλείας από το άλλο αυτοκίνητο για να μην δημιουργήσω πρόβλημα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Μετά τη σφοδρή πρόσκρουση, το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκαν δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Mad Clip, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος, επέστρεψε από γάμο φίλο του, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μια κολόνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Βίντεο ντοκουμέντο

Στο βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα η σελίδα npress.gr, φαίνεται το αυτοκίνητο του Mad Clip να εκκινεί πολύ ομαλά, όταν το φανάρι ακριβώς έξω από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης έγινε πράσινο.

Δίπλα του διακρίνεται το όχημα που αναζητούσε η τροχαία, το οποίο διαθέτει κίτρινες -πιθανώς βρετανικές- πινακίδες, και φαίνεται ότι εκκινεί αρκετά πιο γρήγορα. Το βίντεο σταματά λίγες στιγμές πριν το δυστύχημα.