Skip to main content

Mad Clip: Η Τροχαία αναζητεί πληροφορίες για ένα Audi δεξιοτίμονο

Η ΓΑΔΑ αναζητά στοιχεία για ένα σπορ αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κίντρινου χρώματος και είναι δεξιοτίμονο.

Πληροφορίες για ένα δεύτερο αυτοκίνητο, μάρκας AUDI δεξιοτίμονο, που φέρεται να κινείτο στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος με θύμα τον 34χρονο τράπερ, Πίτερ Αναστασόπουλο, γνωστού με το όνομα Mad Clip, που έγινε τα ξημερώματα στη Βουλιαγμένη, αναζητά η Τροχαία.

Διαβάστε σχετικά Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο: Νεκρός σε τροχαίο ο τράπερ Mad Clip (φωτο)

Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Mad Clip

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα η ΓΑΔΑ, αναφέρεται:

«Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για ΙΧΕ αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω ΙΧΕ αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210-9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα έγινε σήμερα στις 2.15 μετά τα μεσάνυχτα, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Ο 34χρονος τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, μάρκας Πόρσε, πιθανόν από υπερβολική ταχύτητα και προσέκρουσε σε κολόνα, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε μια μάζα σιδηρικών, μέσα από τα οποία ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός, από πυροσβέστες, μετά από προσπάθειες περίπου δύο ωρών.