Skip to main content

Μαγευτικό λευκό τοπίο στη Θεσσαλονίκη - Δείτε φωτορεπορτάζ

Η χιονόπτωση που τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να πυκνώνει χάρισε στους Θεσσαλονικείς όμορφες εικόνες από την κατάλευκη πόλη.

Ολοένα και πυκνώνει η χιονόπτωση με το πέρας της ώρας τόσο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όσο και στα προάστια, χαρίζοντας όμορφες εικόνες στους κατοίκους της πόλης, που είχαν να δουν... άσπρη μέρα από το 2019.

Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, οι επιφάνειες και οι δρόμοι των ορεινών και των περιοχών πέριξ της Θεσσαλονίκης είχαν καλυφθεί από χιόνι, χωρίς να δημιουργηθούν ωστόσο ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία, ενώ με την αύξηση της πυκνότητάς του, πλέον το έχει στρώσει και στο κέντρο. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως σε περιοχές γύρω από τον νομό το χιόνι έφτασε μέχρι και τους 30 πόντους.

Η θερμοκρασία κινείται σε έναν με δύο βαθμούς, ενώ πέριξ του κέντρου έχει πέσει και υπό το μηδέν.

Σύμφωνα με το meteo.gr, στη Θεσσαλονίκη αναμένονται χιονοπτώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και από το απόγευμα κατά τόπους στα δυτικά του νομού έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως -3 βαθμούς, με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Δείτε φωτογραφίες του Intime από το πέρασμα της κακοκαιρίας Λέανδρος στη Θεσσαλονίκη και τα προάστια:

Φωτογραφίες Intime: Γιάννης Παπανίκος, Αχιλλέας Χήρας, Βασίλης Κωνσταντόπουλος