Skip to main content

Μαγκριώτης: Δεν είναι δυνατόν να μην είναι πρωταγωνιστής η Πρωτοβουλία

Ο κ. Μαγκριώτης με ανάρτηση του επισημαίνει πως «δεν είναι δυνατόν και για οποιαδήποτε λόγο, η παράταξη της Πρωτοβουλίας, να έχει πολυκερματιστεί».

Με σκληρή γλώσσα μιλάει ο πρών υπουργός και στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαγκριώτης για το γεγονός ότι η διοικούσα παράταξη της «Πρωτοβουλίας» στον δήμο Θεσσαλονίκης δεν συνεχίζει με τα στελέχη της να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Ο κ. Μαγκριώτης με ανάρτηση του στο facebook επισημαίνει πως «δεν είναι δυνατόν και για οποιαδήποτε λόγο, η παράταξη της "Πρωτοβουλίας", να έχει πολυκερματιστεί και να δείχνει ότι δεν θα είναι πρωταγωνιστής στο δήμο Θεσσαλονίκης, μετά τις εκλογές», καλώντας σε ανασύνταξη του προοδευτικού χώρου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Η Εβδομάδα των παθών, για την Ανατολική Ορθόδοξη εκκλησία, θα κλείσει με την Ανάσταση, η προοδευτική παράταξη στο δήμο Θεσσαλονίκης πρέπει να βρει την δική της.

Όταν, όλοι αναγνωρίζουν, ότι από το 2010 με την πρώτη εκλογή της προοδευτικής διοίκησης του Γιάννη Μπουτάρη, πολλά άλλαξαν στην Θεσσαλονίκη.

Όταν όλοι, ακόμη και οι βασικοί αντίπαλοι το αποδέχονται, όταν παρ' όλες τις αδυναμίες και τα λάθη, θέλουν να συνεχίσουν τις θετικές επιλογές της, ειδικά στην εξωστρέφεια της πόλης.

Δεν είναι δυνατόν και για οποιαδήποτε λόγο, η παράταξη της "Πρωτοβουλίας", να έχει πολυκερματιστεί και να δείχνει ότι δεν θα είναι πρωταγωνιστής στο δήμο Θεσσαλονίκης, μετά τις εκλογές.

Πιστεύω, ότι πέρα από τις ευθύνες, πού υπάρχουν και σε πολλές πλευρές, θα πρέπει να γίνουν όλες οί προσπάθειες για την ανασύνταξη και την ενότητα του χώρου.

Ο χρόνος είναι περιορισμένος, αλλά επαρκής για τα μεγάλα βήματα μπροστά, το χρειάζεται η πόλη μας οι άνθρωποί της, ειδικά με το νεο εκλογικό νόμο και τις δεκάδες των εκλογικών συνδυασμών που θα είναι το μόνιμο πρόβλημα για την συγκρότηση ικανής και αξιόπιστης διοίκησης, πού έχει ανάγκη η Θεσσαλονίκη.