Skip to main content

Mandala Seaside Luxury για την ιδανική καλοκαιρινή εμπειρία στην παραλία Κατερίνης

Ο απόλυτος καλοκαιρινός γαστρονομικός προορισμός μάς περιμένει στην παραλία Κατερίνης για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές δίπλα στο κύμα.

Το καλοκαιρινό ταξίδι του Mandala Seaside Luxury συνεχίζεται...

Όπως έχει γραφτεί κιόλας, δύσκολα περιμένει κανείς να συναντήσει ένα μέρος σαν το Mandala Seaside Luxury σε κάποιον άλλον προορισμό πέραν από εκείνους που εντάσσονται στο top-3 των ελληνικών νησιών και, ειδικότερα, μακριά από τη Μύκονο.

Κι όμως, στην παραλία Κατερίνης έχει δημιουργηθεί αυτό το θαυμάσιο all day beach bar restaurant, όντας κομψό, προσεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και πολυεπιπέδο, για να εντυπωσιάσει και να ξεχωρίζει στην πραγματικά αχανή ακτογραμμή της Πιερίας.

Το Mandala Seaside Luxury που βρίσκεται σε απόσταση γαστρονομικής εκδρομής από τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα, έχει αξιολογηθεί από τους πιο απαιτητικούς Ελληνικούς και Διεθνείς ουρανίσκους, οι οποίοι έχουν γράψει ύμνους για τα δημιουργικά, πρωτοποριακά και αξέχαστα πιάτα του Τάσου Αλμπάνη.

Ο Executive Chef de Cuisine του Mandala Seaside Luxury και του Myconian Collection Imperial Hotel, έχει μαθητεύσει δίπλα σε σπουδαίους chefs όπως ο Άλεξ Ντίλινγκ, ο Μισέλ Ρου και ο Έντγκαρ Μποβιέ, αλλά έχει υπάρξει και ο ίδιος καθηγητής σε εκκολαπτόμενους chefs. Έχοντας διανύσει μια επαγγελματική διαδρομή άνω των 20 ετών στο χώρο της Γαστρονομίας, απέκτησε σημαντική εμπειρία σε ευρεία γκάμα γεύσεων που κυμαίνονται από Fusion και θαλασσινές, μέχρι παραδοσιακές, ελληνικές και μεσογειακές.

Ο Sushi Chef Mr. Lin έχει κερδίσει με τη μαεστρία του στο Sushi Bar τους δυσκολότερους αλλά και περισσότερο απαιτητικούς ειδήμονες της Ιαπωνικής τέχνης, ενώ οι μέχρι πρότινος διστακτικοί (ναι, υπάρχουν ακόμη) δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του παγκόσμιου κολοσσού Louis Vuitton - Moët Hennessy Philippe Schaus συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΑΜΒΥΞ» και στελέχη των δυο εταιρειών, γευμάτισαν εδώ επισφραγίζοντας την στρατηγική τους συνεργασία.

Η interior και industrial designer Δήμητρα Μπετάκη που εμπνεύστηκε εξ ολοκλήρου τον χώρο, άφησε και πάλι το αποτύπωμά της σε ένα σημείο μοναδικής αισθητικής, με μεσογειακές αρχιτεκτονικές επιρροές και έντονα καλοκαιρινά vibes.

Πρόκειται για μια επένδυση που ξεκίνησε την άνοιξη του 2020, με τον κορωνοϊό και τις καραντίνες να μην κατάφεραν να κάμψουν το μεγαλεπήβολο project, το οποίο με την πολύτιμη υποστήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης συνεχίζει να επεκτείνεται στην περιοχή μιας και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις που φέρνουν συνάλλαγμα στην περιοχή, αυξάνουν τις θέσεις εργασίας και δημιουργούν υπεραξία στον τόπο.