Skip to main content

Μάνδρα: «Δεν είχαν καραμπίνα τα παιδιά», λέει ο αδελφός του 17χρονου που βρέθηκε νεκρός

«Δεν είχαν καραμπίνα τα παιδιά, δεν έχουμε όπλα εμείς εδώ. Δεν έχουμε ιδέα τι έχει συμβεί», περιγράφει ο αδελφός του 17χρονου

Ενα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το απόγευμα γύρω από το θάνατο του 17χρονου παιδιού η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε αγροτοδασική περιοχή στην Μάνδρα.

Τον 17χρονο εντόπισε νεκρό ένας περαστικός βοσκός δίπλα από αγροτικό δρόμο στη θέση Λούτσα της Μάνδρας ενώ η σορός έφερε τραύμα από σφαίρα ψηλά στον αυχένα. Δίπλα στη σορό οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο φυσίγγια από κυνηγετική καραμπίνα και αναζητούν ποιος μπορεί να άνοιξε πυρ σε βάρος του 17χρονου.

Όπως λέει στο protothema.gr ο αδελφός του θύματος, ο 17χρονος και ο 14χρονος αδελφός του είχαν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί από τη στάνη της οικογένειας για να βοσκήσουν τα πρόβατα και στο σπίτι επέστρεψε μόνο ο μικρός. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως κανένα μέλος της οικογένειας δεν έχει καραμπίνα.

«Είχαν φύγει νωρίς με τα πρόβατα για εδώ πιο πάνω και ο αδελφός μου δεν γύρισε. Δεν είχαν καραμπίνα τα παιδιά, δεν έχουμε όπλα εμείς εδώ. Δεν έχουμε ιδέα τι έχει συμβεί. Καταστραφήκαμε», λέει ο αδελφός του 17χρονου και εξηγεί πως ο μικρός του αδελφός είναι ακόμα τρομαγμένος και δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

«Ο μικρός δεν ξέρει ακόμα τίποτα. Το παιδί ήρθε μόνο του, τρομαγμένο σπίτι».

Ερωτηματικά, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι ο 14χρονος και ο πατέρας των παιδιών αναζητούνταν μέχρι αργά το βράδυ από τους αστυνομικούς προκειμένου να καταθέσουν. Και οι δύο προσήλθαν στην ΓΑΔΑ όπου έμειναν μέχρι τις πρώτες, πρωινές ώρες. Η κατάθεση του 14χρονου θεωρείται κομβική καθώς είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 17χρονο ζωντανό.

Μέχρι στιγμής φέρεται να έχει καταθέσει πως βγήκε με τον αδελφό του να βοσκήσουν τα πρόβατα, κάποια στιγμή τον έχασε μέσα στο δάσος, τον αναζήτησε και μόλις κατάλαβε πως έχει χαθεί επέστρεψε στη στάνη για να ζητήσει βοήθεια.

Κατάθεση έδωσε και ο πατέρας των παιδιών ο οποίος υποστήριξε πως δεν έχει κυνηγετική καραμπίνα στην κατοχή του.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Πηγή: protothema.gr