Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021
x

ΜΑΝΗ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΣ - ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Ένα μήνυμα που είδε στο κινητό της 44χρονης φέρεται να τον εκνεύρισε και ακολούθησε έντονος καβγάς πριν στρέψει το όπλο εναντίον της.

Στην Εισαγγελία Γυθείου Λακωνίας οδηγήθηκε σήμερα, Δευτέρα, το βράδυ ο 44χρονος, φερόμενος ως δράστης της ανθρωποκτονίας της 44χρονης συζύγου του στην κοινότητα Πύργου Δυρού, του δήμου Ανατολικής Μάνης.

Ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε στον ανακριτή με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, με το 44χρονο να παίρνει 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα μήνυμα που είδε ο φερόμενος ως δράστης στο κινητό της 44χρονης τον εκνεύρισε, ακολούθησε έντονος καβγάς και στο τέλος έστρεψε το όπλο εναντίον της συζύγου του.

Ο δικηγόρος του δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο πελάτης του ζητάει συγνώμη από τα παιδιά του για την πράξη του, η οποία έγινε μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης του, η οποία προσπάθησε να τον αποτρέψει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα όταν αντιλήφθηκε τι επρόκειτο να γίνει έσπρωξε τον πατέρα της, με αποτέλεσμα ο πρώτος πυροβολισμός να βρει την οροφή του σπιτιού, όμως με τη δεύτερη προσπάθεια άφησε νεκρή τη σύζυγό του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ