Skip to main content

Μάνος Δασκαλάκης: «Η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου παιδί και η Μαλένα της Ρούλας Πισπιρίγκου»

«Ίσως επειδή είδε την αδυναμία της Τζωρτζίνας σε εμένα, να αφοσιώθηκε στη Μαλένα», σημείωσε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης

Με την κλινική παιδοψυχολόγο η οποία αποκωδικοποίησε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, μίλησε και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η ειδικός μίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού καταλήγοντας σε ένα πόρισμα-καταπέλτη για την 33χρονη κατηγορούμενη ενώ στον φάκελο για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, μπήκε και η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη της ψυχολόγου που όρισε η 18η τακτική ανακρίτρια για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Με την κλινική παιδοψυχολόγο βέβαια, μίλησε και ο Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος σύμφωνα με την εκπομπή Live News στο Mega, είπε: «Η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου παιδί και η Μαλένα της Ρούλας. Εγώ αποκλείω το περί ευθυνών Ρούλας στο συγκεκριμένο παιδί. Ξεκάθαρα. Ήταν το παιδί της. Έλεγε ''το παιδί μου και το παιδί μου''».

«Στην Τζωρτζίνα η Ρούλα δεν έκλαψε καθόλου, στη Μαλένα είχε τρελαθεί τελείως»

Επίσης, ο Μάνος Δασκαλάκης συνέχισε στην εκ βαθέων εξομολόγηση τονίζοντας πως στον μεν θάνατο της Μαλένας η Ρούλα ούρλιαζε, στον δε θάνατο της Τζωρτζίνας δεν έριξε ούτε δάκρυ. «Στην Τζωρτζίνα μπορώ να πω ότι η Ρούλα δεν έκλαψε καθόλου. Είχε τρελαθεί τελείως στη Μαλένα. Ούρλιαζε, χτυπιόταν, φώναζε ''το παιδί μου''. Μπορεί να σας φανεί εγωιστικό αυτό που θα σας πω αλλά από τη μεριά της ίσως επειδή είδε την αδυναμία της Τζωρτζίνας σε εμένα, να αφοσιώθηκε στη Μαλένα», πρόσθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Δύο- τρεις μέρες πριν από τον θάνατο της Ίριδας και ενώ είχα μάθει για την εξωσυζυγική σχέση της συζύγου μου, πήγα να πάρω τα πράγματα μου. Της γύρισε το μυαλό. Μου όρμησε την ώρα που στεκόμουν στην πόρτα. Εκείνη την ώρα της λέω ''τι κάνεις μπροστά στο παιδί;''. Μουρλάθηκα στην κυριολεξία γιατί το είδε το παιδί. Την τραβάω απότομα στο δωμάτιο κι εκείνη την ώρα τη χαστούκισα. Δεν το έχω ξανακάνει και για κακή μου τύχη με είδε το παιδί. Κι εκεί έβαλε τις φωνές η Τζωρτζίνα. Εγώ ξέσπασα σε κλάματα, είχα κάτσει κάτω και το παιδί μου φώναζε “φύγε”», περιέγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης.