Skip to main content

Μαραντόνα: Ο Μέσι δεν έχει προσωπικότητα για να γίνει ηγέτης

Ως έναν εκπληκτικό άνθρωπο που όμως υπολείπεται σε προσωπικότητα κάτι που δεν τον καθιστά ηγέτη, χαρακτήρισε τον Λιονέλ Μέσι, ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μόνο καλά λόγια δεν είχε να πει για τον συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι, ο Ντιέγκο Μαραντόνα καθώς διέρρευσε η συνομιλία που είχε με τον Πελέ σε εκδήλωση που έδωσαν το «παρών» πριν την έναρξη του Euro στη Γαλλία.

'Οταν ο «Πίμπε ντ' Όρο» ερωτήθη από τον Πελέ σχετικά με τον Μέσι ο Αργεντινός τόνισε χωρίς να μασήσει τα λόγια του πως «είναι ένας καλός άνθρωπος αλλά δεν έχει την προσωπικότητα για να γίνει ηγέτης».

«Είναι εκπληκτικός άνθρωπος, αλλά υπολείπεται σε προσωπικότητα. Δεν έχει αυτό που χρειάζεται για να είναι ηγέτης», πρόσθεσε για τον Μέσι ο Μαραντόνα, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το αντίπαλο δέος του Αργεντινού, Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Αναμφίβολα ο Κριστιάνο είναι το μεγάλο αστέρι της διοργάνωσης. Δεν γίνεται να σου αρέσει το ποδόσφαιρο και να μην σου αρέσει ο Ρονάλντο. Είναι κληρονομιά για το άθλημα και από εκείνους που μπορούν από μόνοι τους να οδηγήσουν μία ομάδα στον τελικό», σχολίασε ο Ντιεγκίτο.