Skip to main content

Μάρκου για Ευρωεκλογές: Με την ψήφο μας στέλνουμε μήνυμα διεκδίκησης

Η κ. Μάρκου τονίζει πως μια χαλαρή ψήφος στις ευρωεκλογές θα έχει ως αποτέλεσμα μια χαλαρή εκπροσώπηση της Ελλάδας για ακόμη μία φορά.

Μήνυμα προς τους πολίτες να επιλέξουν στις ευρωεκλογές εκείνους που θα αγωνιστούν για τις εθνικές μας θέσεις, έστειλε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου.

Όπως αναφέρει η κ. Μάρκου, «μια χαλαρή ψήφος θα έχει ως αποτέλεσμα μια χαλαρή εκπροσώπηση της Ελλάδας».

«Με την ψήφο μας στέλνουμε μήνυμα διεκδίκησης για τα οικονομικά και εθνικά μας θέματα», υπογραμμίζει η υποψήφια ευρωβουλευτής.

Αναλυτικά το μήνυμα της κ. Μάρκου:

Με την ψήφο μας την Κυριακή επιλέγουμε την εκπροσώπηση που θέλουμε να έχουμε στην Ευρώπη.  Με την ψήφο μας απαιτούμε ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας και στέλνουμε εντολή για αγώνα, διεκδίκηση και εθνική αφύπνιση.

Επιλέγουμε εκείνους που θα αγωνιστούν για τις εθνικές μας θέσεις.

Μια χαλαρή ψήφος στις ευρωεκλογές θα έχει ως αποτέλεσμα μια χαλαρή εκπροσώπηση της Ελλάδας για ακόμη  μία φορά. Με αδράνεια  και συμβιβασμούς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ  βαφτίζει εθνική επιτυχία το γεγονός ότι το σλαβικό γλωσσικό ιδίωμα που μιλάνε στα Σκόπια αναγνωρίζεται ως Μακεδονική Γλώσσα. Την ίδια στιγμή, σήμερα μόνον τέσσερα κράτη έχουν αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου της περιόδου 1914-1923. Αντίστοιχα, αποτυχίες έχουμε και στις οικονομικές μας διεκδικήσεις στον αγροτικό τομέα, στην προστασία της προέλευσης των προϊόντων μας, στις συνεχιζόμενες  ελληνοποιήσεις ξένων προϊόντων, καθώς και  στην χαμηλή απορροφητικότητα ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Η αιτία της αποτυχίας μας είναι μια. Είναι η δική μας αδιαφορία και υποχωρητικότητα.
 
Στις 26 Μαΐου ήρθε η ώρα να ξανακοιτάξουμε ψηλά.

Με την ψήφο μας στέλνουμε μήνυμα διεκδίκησης για τα οικονομικά και εθνικά μας θέματα.

Όχι χαλαρά αλλά με δουλειά και στρατηγικό σχεδιασμό.
Όχι φοβικά αλλά με σθεναρή στάση και εθνική υπερηφάνεια.
 
Για την Ελλάδα της αξιοπρέπειας και του αγώνα.
Για την Ελλάδα που νικάει και προχωράει μπροστά.