Skip to main content

Μαζεύει είδη πρώτης ανάγκης για απόρους ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μουδανιών

Ο «ασπρόμαυρος» σύνδεσμος της Χαλκιδικής θα μοιράσει όλα όσα συγκεντρωθούν σε ανθρώπους της περιοχής που το έχουν ανάγκη ενόψει των Χριστουγέννων.

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχωρά ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μουδανιών καθώς ανακοίνωσε πως ξεκινά τη συλλογή ρούχων και τροφίμων που θα μοιραστούν σε απόρους της περιοχής ενόψει των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «ασπρόμαυρος» σύνδεσμος της Χαλκιδικής:

«Ομάδα και λαός συνεχίζουν αήττητοι να σπέρνουν τον πανικό μέσα και έξω από τις 4 γραμμές σε όλη την Ελλάδα, ο σύνδεσμος είναι στα καλύτερά του και οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν, μέρες αγάπης, γιορτής και οικογενειακής ευτυχίας για όλους μας.

Αυτές τις ημέρες εμείς σαν κομμάτι της μεγαλύτερης ομάδας της προσφυγιάς, εμείς που έχουμε νιώσει στο πετσί μας την πείνα, την φτώχεια και την ανέχεια δεν μπορούμε να σφυρίζουμε αδιάφορα για τους συνανθρώπους μας που η κοινωνικοπολιτική σήψη που έχει περιέλθει η χώρα μας τους έχει φέρει σε σημείο να μην μπορούν να χαρούν αυτές τις μέρες.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μουδανιών ξεκινάει τη συλλογή ρούχων και τροφίμων που θα μοιραστούν στους ανθρώπους της περιοχής μας που το έχουν ανάγκη. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη τις γνωστές ώρες στον χώρο του συνδέσμου μας.

Υ.γ: Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών.

Μετά τιμής ΣΦ ΠΑΟΚ Μουδανιών».