Skip to main content

Με 20% μείωση διδάκτρων σε νέες εγγραφές γιορτάζει το New York College

To New York College Θεσσαλονίκης προσφέρει 20% μείωση διδάκτρων μέχρι 31 Μαΐου σε όλους τους νέους φοιτητές γιορτάζοντας τα 20 χρόνια λειτουργίας του

Τα 20 χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το New York College Θεσσαλονίκη και προσφέρει 20% μείωση διδάκτρων μέχρι 31/5 σε όλους τους νέους φοιτητές, σύμφωνα με το κολλέγιο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στη Θεσσαλονίκη και να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πτυχίο διακεκριμένων κρατικών Πανεπιστημίων Αγγλίας, Γαλλίας ή Αμερικής, επαγγελματικά ισοδύναμο με τα αντίστοιχα πτυχία των ελληνικών κρατικών Πανεπιστημίων, με παγκόσμια αναγνώριση για επιτυχημένη σταδιοδρομία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Όπως επισημαίνεται, με τα ακαδημαϊκά πρότυπα του αμερικανικού και ευρωπαϊκού συστήματος ανώτατης εκπαίδευσης, το New York College προετοιμάζει τους αυριανούς επιστήμονες και τα στελέχη επιχειρήσεων, ώστε να αποκτήσουν μια διεθνή οπτική και να επιτύχουν σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον εργασίας. Το New York College, ένας από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους πολυεθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ευρώπη, με δυναμική παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πράγα (Τσεχία), ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1989 σε συνεργασία με το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο STATE UNIVERSITY OF NEW YORK και κατόπιν ξεκίνησε το 2001 η λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη.

Στην Παγκόσμια Κατάταξη Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα, το New York College διαβαθμίστηκε ως ένα από τα δύο κορυφαία ελληνικά κολλέγια, σύμφωνα με την μελέτη που συνέταξε η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ)  του Εθνικoύ και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (εφημερίδα Καθημερινή, αρ. φύλλου 29.810), σύμφωνα με την ανακοίνωση του κολλεγίου.

Το New York College προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά πτυχία σε 79 σύγχρονες ειδικότητες σπουδών σε συνεργασία με τέσσερα διακεκριμένα κρατικά Πανεπιστήμια Ευρώπης και Αμερικής: το Αμερικανικό Πολιτειακό Πανεπιστήμιο STATE UNIVERSITY OF NEW YORK - EMPIRE STATE COLLEGE, τα Βρετανικά κρατικά Πανεπιστήμια UNIVERSITY OF GREENWICH και UNIVERSITY OF BOLTON, όπως επίσης και το ιστορικό Γαλλικό κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITE  TOULOUSE 1 CAPITOLE.

Το New York College, είναι το μόνο ελληνικό κολλέγιο που έχει ιδρύσει ιδιωτικό Πανεπιστήμιο εκτός Ελλάδος το University of New York in Prague (www.unyp.cz) στην καρδιά της Ευρώπης, στη Δημοκρατία της Τσεχίας, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνεται, το New York College έχει καθιερώσει ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον σπουδών. Ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, καθώς επίσης και φοιτητές από όλο τον κόσμο, εργάζονται και σπουδάζουν κοντά μας, σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις 6.000 τ.μ., με high-tech αίθουσες υπολογιστών σε wireless περιβάλλον. Την περίοδο που έκλεισαν τα ακαδημαϊκά ιδρύματα λόγω του COVID-19, το New York College ανταποκρίθηκε άμεσα στις προκλήσεις και πραγματοποίησε όλα τα μαθήματα με online, interactive διδασκαλία.  

Το ακαδημαϊκό προσωπικό του New York College είναι απόφοιτοι κορυφαίων Πανεπιστημίων της Ευρώπης και των ΗΠΑ και επιπλέον έχουν επαγγελματική εμπειρία και διακρίσεις στον τομέα εξειδίκευσής τους. Διακεκριμένοι καθηγητές και ακαδημαϊκοί ερευνητές του New York College έχουν επαγγελματική εμπειρία και προϋπηρεσία σε γνωστές πολυεθνικές εταιρείες στο εξωτερικό, όπως JPMorgan/MHT (New York, USA), Mobil Oil Corporation (London, UK), TOTAL (France), Warner Bros. (USA), Paramount Pictures / ViacomCBS / PBS (USA), όπως καταλήγει η ανακοίνωση.