Skip to main content

Με 20 ποδοσφαιριστές ο ΠΑΟΚ στην Ρωσία για το παιχνίδι με την Κράσνονταρ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι στην Ρωσία με την Κράσνονταρ, με τον Άμπελ Φερέιρα να επιλέγει 20 ποδοσφαιριστές

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι στην Ρωσία με την Κράσνονταρ. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Άμπελ Φερέιρα επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη ρωσική πόλη για το πρώτο σημαντικό παιχνίδι των Play Offs του UEFA Champions League.

Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδια κατοχής, κάποια τελευταία μαθήματα στο τακτικό κομμάτι και παιχνίδι στο φινάλε. Ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερείρα επέλεξε τους 20 της αποστολής και μέσα σε αυτούς δεν είναι οι Αντόνιο Τσόλακ και Μούσα Βαγκέ, των οποίων οι μεταγραφές ακόμα δεν ανακοινώθηκαν.

Οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού αποτελούνται από τους: Πασχαλάκη, Ρέι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλη, Κούτσια.