Skip to main content

Με 24ωρη φύλαξη και κάμερες το σπίτι Μπουτάρη μετά τον βανδαλισμό

Όταν παίρνεις μια θέση για ορισμένα θέματα επόμενο είναι να έχεις και αντιφρονούντες, οι οποίοι είναι στην κατηγορία των ζώων, δήλωσε ο δήμαρχος.

Με μόνιμη 24ωρη φύλαξη είναι από το περασμένο Σάββατο η οικία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, μετά την επίθεση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο κ. Μπουτάρης από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ευχαρίστησε την Αστυνομική Διεύθυνση, ανακοινώνοντας την 24ωρη φύλαξη αλλά και την τοποθέτηση καμερών, όπως τον συνέστησαν.

«Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι υπερήφανα αλλά «ηθελέστα και παθέστα», τόνισε ο δήμαρχος, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.  

«Όταν παίρνεις μια θέση συγκεκριμένη για ορισμένα θέματα, επόμενο είναι να έχεις και αντιφρονούντες, οι οποίοι είναι στην κατηγορία των ζώων», σημείωσε.

Όπως ανέφερε, «η άσκηση βίας και μάλιστα τέτοιους είδους η οποία δε περιλαμβάνει μόνο εμένα αλλά και την οικογένειά μου και όταν έχεις παιδιά δεν είναι το πιο απλό πράγμα στο κόσμο».

Ο κ. Μπουτάρης ευχαρίστησε τέλος όλους όσους εκφράσανε την συμπαράστασή τους στην «άνανδρη και ανώνυμη επίθεση», που δέχθηκε.

Ο επικεφαλής των «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης επανέλαβε την καταδίκη του για την επίθεση του δέχθηκε ο δήμαρχος. «Από την πρώτη στιγμή καταδίκασα την αθλιότητα σε βάρος του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη. Τέτοιες ενέργειες μολύνουν το πολιτικό περιβάλλον, δεν χωρούν σε ευνομούμενα κράτη. Η καταδίκη τους είναι και θα είναι ομόθυμη, χωρίς αστερίσκους», σημείωσε.