Skip to main content

Με ανατροπή στην οκτάδα στο τουρνουά της Πάρμα η Μαρία Σάκκαρη

Στα προημιτελικά, η Σάκκαρη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μαρίνα Ζανέφσκα από τη Βέλγιο - Οι δύο παίκτριες έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά, πριν 6 χρόνια

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε το κακό ξεκίνημά της και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά της Πάρμα, ξεπερνώντας σε τρία σετ την αντίσταση της Ολλανδής Αράντσα Ρους (Νο 114 στην παγκόσμια κατάταξη).

Η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε... καθυστερημένα στο παιχνίδι, έχασε τα πρώτα τρία γκέιμ και δεν μπόρεσε να βρει απάντηση, χάνοντας το πρώτο σετ με 6-3. Στη συνέχεια, όμως, η επικεφαλής του ταμπλό στο τουρνουά βρήκε τα πατήματά της και ανέτρεψε την κατάσταση. Πήρε εύκολα το δεύτερο σετ με 6-2, προηγήθηκε 5-2 στο τρίτο και στο τέλος είχε την ψυχραιμία να σώσει ένα break point και να φτάσει στη νίκη με 3-6, 6-2, 6-3.

Στα προημιτελικά, η Σάκκαρη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μαρίνα Ζανέφσκα από τη Βέλγιο (Νο 97 στον κόσμο), η οποία επικράτησε της Ντάλμα Γκάλφι από την Ουγγαρία με 6-1, 6-3. Οι δύο παίκτριες έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά, πριν έξι χρόνια, στα προκριματικά του Γουίμπλεντον, με τη Σάκκαρη να παίρνει τη νίκη με 6-7, 7-6, 6-2.