Skip to main content

Με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Χωρών Νοτιοανατολικής Ασίας συναντήθηκε ο Ζέρβας

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και οι δυνατότητες συνεργασιών σε τομείς όπως η οικονομία και ο τουρισμός

Με διπλωματική αντιπροσωπεία της Επιτροπής Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Την Επιτροπή εκπροσώπησαν οι Πρέσβεις της Ινδονησίας Ferry Adamhar, των Φιλιππίνων Giovanni Palec και του Βιετνάμ Le Hong Truong καθώς και ο υπεύθυνος Εξωτερικών Υποθέσεων από μέρους της Πρεσβείας της Ταϊλάνδης Pornsith Pibulnakarintr.

Από πλευράς δήμου Θεσσαλονίκης στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη η αντιδήμαρχος Διαδημοτικής Συνεργασίας και Αποδήμου Ελληνισμού Στεφανία Τανιμανίδου καθώς και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χάρης Αηδονόπουλος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και οι δυνατότητες συνεργασιών σε τομείς όπως η οικονομία, ο τουρισμός, ο πολιτισμός και η έρευνα-καινοτομία.