Skip to main content

Η διαφορετική είσοδος Τσίπρα στο Βελλίδειο και οι ηχηρές παρουσίες

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπήκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα με μουσική υπόκρουση το τραγούδι Common People.

Όρθιοι και χειροκροτώντας υποδέχθηκαν οι παρευρισκόμενοι στο Βελλίδειο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δίνει την καθιερωμένη ομιλία του στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 

Ο κ. Τσίπρας μπήκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα με μουσική υπόκρουση το τραγούδι Common People των Pulp, συνοδευόμενος από τη σύντροφο του Περιστέρα Μπαζιάνα. Φέτος έλειψαν τα συνθήματα. 

Η ομιλία άρχισε με περίπου μια ώρα καθυστέρηση, ενώ το παρών δίνουν όλοι οι βουλευτές Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, ευρωβουλευτές και βουλευτές από όλη τη χώρα, σχεδόν στο σύνολό τους τα πρωτοκλασάτα στελέχη που διετέλεσαν μέλη των κυβερνήσεων Τσίπρα και σύσσωμος ο κομματικός μηχανισμός με στελέχη από όλη τη  Βόρεια Ελλάδα.

Στο ακροατήριο και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αλλά και ο δήμαρχος Νεάπολης-Συμεών, Σίμος Δανιηλίδης. Ο κ. Ζέρβας ήταν από τους λίγους που προτίμησαν να φορέσουν γραβάτα και μάλιστα κόκκινη!

Ηχηρή ήταν και η παρουσία των ΠΑΣΟΚογενών στελεχών, όπως οι κ.κ. Μωραΐτης, Τζουμάκας, Χρυσοβελώνη κ.ά., που συνιστούν το λεγόμενο κομμάτι της "διεύρυνσης" και κάθισαν σε ένα μπλοκ, μαζί με τον Πέτρο Κόκκαλη.
Επίσης, εντύπωση έκανε η παρουσία του κ. Ευάγγελου Αντώναρου, που είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Χρήστο Σπίρτζη και τον χαιρέτισε και ο κ. Τσίπρας.

Την ώρα που καθόταν και πριν αρχίσει η εκδήλωση ο κ.Τσίπρας σχολίασε το παντελόνι του υπεύθυνου των ζωντανών εμφανίσεων του, σκηνοθέτη της ΕΡΤ,  λέγοντας ωραίο χρώμα διάλεξες γι απόψε… Το παντελόνι ήταν κόκκινο.

Ο κ. Τσίπρας μίλησε σε φόντο κόκκινο με κεντρικό σύνθημα "Είμαστε εδώ" και εναλλασσόμενα μηνύματα από κάτω, όπως "για την οικονομία", "την κοινωνία" κ.ά.