Skip to main content

Με δύο γκολ και δύο ασίστ το ονειρικό ντεμπούτο Τζόλη με τη Νόριτς (vid)

Ο νεαρός Ελληνας επιθετικός βρήκε δύο φορές δίχτυα και χάρισε άλλα δύο τέρματα στους συμπαίκτες του στα 75 πρώτα λεπτά του αγώνα για το Λιγκ Καπ.

Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Χρήστου Τζόλη με τη φανέλα της Νόριτς, καθώς στην εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του επί της Μπόρνμουθ σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ στο τελικό 6-0 εντός έδρας για το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Ο νεαρός Ελληνας επιθετικός βρήκε δύο φορές δίχτυα και χάρισε άλλα δύο τέρματα στους συμπαίκτες του στα 75 πρώτα λεπτά του αγώνα για το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Η Νόριτς υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης την Μπόρνμουθ και ο Τζόλης έκανε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα των «καναρινιών», παίρνοντας για πρώτη φορά την ευκαιρία από τον Ντάνιελ Φάρκε από την ημέρα που πήρε μεταγραφή από ον ΠΑΟΚ.

Ο 19χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, τροφοδότησε τον Ραπ στο 34ο για το 3-0 των γηπεδούχων και σκόραρε και πάλι στο 66ο για το 5-0. Στο 75' έδωσε τη δεύτερή του ασίστ για το 6-0 από τον Σάρτζεντ.

Στον αγώνα πέρασε ως αλλαγή στο 76ο λεπτό του αγώνα και ο νυν και πρώην συμπαίκτης του στον Δικέφαλο του Βορρά, Δημήτρης Γιαννούλης.

Δείτε τα γκολ του Τζόλη: