Skip to main content

Έκλεισε η Νίκης, φράκαρε το κέντρο της Θεσσαλονίκης - Μεγάλο μποτιλιάρισμα (φωτο+vid)

Λόγω έργων ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Νίκης η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το κέντρο διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ξεκινήσαν από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης από τον δήμο Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο Νίκης.

Οι εργασίες αρχίζουν από σήμερα Τετάρτη και θα συνεχιστούν έως και το Σάββατο: συνεργεία του δήμου θα εκτελούν εργασίες σήμερα και αύριο στη Λεωφόρο από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως και την Παύλου Μελά και την Παρασκευή και το Σάββατο από τη συμβολή με Βενιζέλου έως την Αγ. Σοφίας.



Οι εργασίες ξεκίνησαν λίγο μετά τις 6:00 από το σημείο όπου η Λεωφόρος Νίκης τέμνεται από την Αγίας Σοφίας. Σήμερα οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν έως και την Παύλου Μελά. Στο ίδιο σημείο θα συνεχιστούν και αύριο.



Ήδη, από λίγο πριν τις 8, τα αυτοκίνητα κινούνται σημειωτόν από την οδό Καρατάσου έως και τη Λεωφόρο Νίκης στο σημείο που τέμνεται από  την οδό Βενιζέλου, όπου και στρίβουν υποχρεωτικά προ τη Βενιζέλου, συνεχίζοντας σε αυτήν είτε κλίνοντας προς τη Μητροπόλεως.




Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει τροχονόμος επί της Νίκης, της Μητροπόλεως -όπου παρατηρείται ήδη μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση-, της Βενιζέλου και της Δραγούμη.




Τροχονόμος βρίσκεται, ωστόσο, στη συμβολή Πολυτεχνείου και Δωδεκανήσου και απαγορεύει τη διέλευση των οχημάτων που κατεβαίνουν από Δωδεκανήσου ή επιχειρούν να στρίψουν από την Τσιμισκή. Ως αποτέλεσμα, σε όλη την Πολυτεχνείου η κυκλοφορία διεξάγεται με τεράστια δυσκολία.



Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία και επί της οδού Εγνατία, κυρίως στο ρεύμα προς τα δυτικά.

Μποτιλιάρισμα επικρατεί και στον Βαρδάρι, και στα δύο ρεύματα της Μοναστηρίου, καθώς και σε τμήμα της 26ης Οκτωβρίου, πριν την Καρατάσου.




Μεγάλος όγκος οχημάτων κινείται και στην Τσιμισκή, όπου παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις, όπως και στη Μ. Ανδρόνικου.

Αντίστοιχη εικόνα και σε ό,τι αφορά την ανατολική πλευρά του κέντρου της πόλης: σημειωτόν κινούνται τα οχήματα σε Λεωφόρο Στρατού, Βασιλίσσης Όλγας και μεγάλο τμήμα της Κ. Καραμανλή, στο ρεύμα προς δυτικά. Ανάλογα προβλήματα παρουσιάζονται και σε Κατσιμίδη και Παπαναστασίου.