Skip to main content

Tο πρώτο ετήσιο συνέδριο πωλήσεων του Ομίλου TAST GROUP

Κύριο μέλημα του ομίλου, σύμφωνα με ανακοίνωση, είναι η παροχή όλων των απαραίτητων εφοδίων για την διασφάλιση της επιτυχίας τους.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο ετήσιο συνέδριο πωλήσεων του Ομίλου TAST GROUP, το Σάββατο 15 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Θέρμης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο όμιλος TAST GROUP, είναι ελληνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Αισθητικής και Ομορφιάς, με πρωταγωνιστές τους συνεργάτες της εταιρείας και ομιλητές που πρέσβευουν την νέα εταιρική ταυτότητα της, όπως επισημαίνεται.

Το συνέδριο άνοιξε με την ομιλία του ο κ. Αριστοτέλης Ματακούδης, διευθύνων Σύμβουλος της TAST GROUP, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία από την έναρξη της εταιρείας ως σήμερα.

Από την πλευρά του ο κ. Νίκος Μπαλτατζής, διευθύνων Πωλήσεων του Ομίλου, αναφέρθηκε στην αυξηση του μεριδίου αγοράς θέτοντας στόχους και τονίζοντας πως η στελέχωση του δικτύου πωλήσεων αποτελεί πρωταρχική ανάγκη.

Κύριο μέλημα του Ομίλου, σύμφωνα με ανακοίνωση, είναι η παροχή όλων των απαραίτητων εφοδίων για την διασφάλιση της επιτυχίας τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Θέρμης Παπαδόπουλος Θεόδωρος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Αποστόλου Στυλιανός και ο Πρόεδρος τοπικής Κοινότητας Σουρωτής Ασλάνης Θωμάς.