Skip to main content

Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της Regina στην 28η Detrop

Η εταιρεία Regina συμμετέχει στη Detrop από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της και η παρουσία της αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της έκθεσης.

Μετά τη HORECA στην Αθήνα και τη Gulfood στο Ντουμπάι, η εταιρεία Regina Κουραντίδης Νικόλαος ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της και στην 28η Detrop, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της ΔΕΘ από 2 έως 4 Μαρτίου, συμπληρώνοντας έτσι πάνω από έναν μήνα συνεχόμενης παρουσίας σε εκθέσεις τροφίμων και γεύσεων.
 
Η Regina εξέπληξε ευχάριστα με το μεγάλο και καλαίσθητο περίπτερο της και πρόσφερε στους επισκέπτες της έκθεσης ζεστούς λουκουμάδες με μέλι ΚΥΨΕΛΗ που παρασκευάζονταν εκείνη τη στιγμή. Μοιράστηκαν σχεδόν 5.000 μερίδες σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τη γεύση και την ποιότητα τους.

Η εταιρεία Regina συμμετέχει στη Detrop από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της και η παρουσία της αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της έκθεσης.

Η δυναμική παρουσία της Regina τιμά αλλά και παράλληλα συμβάλλει στην αναβάθμιση της Detrop, η οποία είναι μία από τις παλαιότερες εκθέσεις όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της νοτιοανατολικής Ευρώπης.