Skip to main content

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Brainstorming Game στη Θεσσαλονίκη

Η εκδήλωση απέσπασε τα θετικότερα σχόλια, αλλά και αποτέλεσε θέμα συζήτησης πολλών σπουδαίων στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πολλών στελεχών και επιχειρηματιών, πραγματοποιήθηκε το Brainstorming Game που διοργάνωσε το Marketing Club, με θέμα: "Marketing Club in the Future".

To Brainstorming Game ή αλλιώς η διαδικασία τεχνικής δημιουργικής σκέψης πραγματοποιήθηκε στο Porto Palace Hotel. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση απέσπασε τα θετικότερα σχόλια, αλλά και αποτέλεσε θέμα συζήτησης πολλών σπουδαίων στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης, αφού πρόκειται για μία πρωτότυπη τεχνική που βοηθάει στη συλλογή δημιουργικών λύσεων και στην παραγωγή ριζοσπαστικών και πρωτότυπων ιδεών, για την  επίλυση ενός προβλήματος με την ανάδειξη της αποκλίνουσας σκέψης.

Σπουδαία στελέχη και επιχειρηματίες που συμμετείχαν, συνέθεσαν τις απόψεις τους, ενώ οι  διαφορετικές προσωπικότητες, η διαφορετική επιχειρησιακή κουλτούρα και το διαφορετικό background, είχαν ως αποτέλεσμα να παραχθούν εξαιρετικά δημιουργικές ιδέες που θα αποτελέσουν τη βάση της στρατηγικής που θα αναπτύξει το Μarketing Club τα επόμενα χρόνια.

Μετά το τέλος της διαδικασίας οι συντονιστές της κάθε ομάδας συγκέντρωσαν τις ιδέες και τοποθετήθηκαν συμπερασματικά για τα αποτελέσματα των συζητήσεων τους.

Ο Πρόεδρος του Marketing Club κος Τσαμπίκος Κοκκάρης απηύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη των εργασιών του Brainstorming Game, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο Αντιπρόεδρος του Marketing Club κος Τάσος Παναγής.

Από αριστερά η κα Αλεξάνδρα Πατλάκουτζα Client Service Metagenesis Adv, ο κος Στέφανος Ιωαννίδης Marketing Manager της εταιρείας Roma Pizza, η κα Μαρία Κατάκη Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κatakis Autogroup, ο κος Δημήτρης Νικολαΐδης Μέλος του ΔΣ του MC, ο κος Τσαμπίκος Κοκκάρης Πρόεδρος του MC, η κα Δάφνη Μυρόβαλη Marketing Manage Βιοφρέσκο και η κα Mary-Ellen Tziouvara Freelance Partner Gaia

Από αριστερά o κος Θεοχάρης Παρίσης Marketing Manager Alumil, η κα Γεωργία Κωστηνάκη Διευθύνων Σύμβουλος Euricom Hellas, ο κος Δημήτρης Σταμάτης Digital Marketer της εταιρείας Welcome Stores, ο κος Σταμάτης Δαυίδ Marketing Manager της εταιρείας Μασούτης, ο κος Τάσος Παναγής Αντιπρόεδρος του MC, η κα Βιργινία Παναγιωτοπούλου Mall Manager One Salonica και η κα Αθηνά Νουσιοπούλου Entrepreneurship Hub Program Coordinator - ACT