Skip to main content

Με ειδικό εορταστικό ωράριο σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου τα σούπερ μάρκετ παραδοσιακά παραμένουν κλειστά λόγω απογραφής, ενώ την Κυριακή 3/1 θα επιτραπεί η λειτουργία τους.

Με ειδικό εορταστικό ωράριο λειτουργούν σήμερα τα καταστήματα click away και σούπερ μάρκετ (όπως αντίστοιχα και τα υπόλοιπα καταστήματα τροφίμων), λόγω των ειδικών συνθηκών στην αγορά και των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Από τις 08:00 έως τις 20:00 θα είναι ανοικτά σήμερα 31 Δεκεμβρίου παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα σούπερ μάρκετ. Σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα είναι κλειστά την 1η Ιανουαρίου λόγω αργίας.

Ο κωδικός στο 13033 για μετάβαση στο σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα για την παραλαβή προϊόντων με click away είναι το «2».

Σχετικά με τα καταστήματα εντός των εμπορικών κέντρων αυτά λειτουργούν μόνο με click away, με την παραλαβή των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα.

Η πληρωμή στο κατάστημα μπορεί να γίνει μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή μέσω κινητών συσκευών με την εφαρμογή NFC που επιτρέπει την επικοινωνία υπηρεσιών e-banking με το POS μιας επιχείρησης.

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου τα σούπερ μάρκετ παραδοσιακά παραμένουν κλειστά λόγω απογραφής, ενώ την Κυριακή 3/1 θα επιτραπεί η λειτουργία τους, αν και μερικές αλυσίδες έχουν ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα λειτουργήσουν.