Skip to main content

Με καλό καιρό σήμερα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου, αραιές τοπικές νεφώσεις μετά το απόγευμα. Καλός ο καιρός σε όλη τη χώρα.

Με καλό καιρό και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή και ήρεμες θάλασσας θα ολοκληρωθεί σήμερα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, ενώ το θερμόμετρο θα δείξει ως και 24 βαθμούς Κελσίου στην Πελοπόννησο.

Στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από το απόγευμα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και σταδιακά θα εκδηλωθούν  λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στη Δυτική Μακεδονία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος και από το απόγευμα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.