Skip to main content

Με κύκλο επαφών η πρεμιέρα Ιωακείμοβιτς στη Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης

Ο νέος πρόεδρος ήδη άρχισε έναν πολύ μεγάλο κύκλο επαφών, με σύνθημα «Δυναμική Σύνθεση». Όλος ο προγραμματισμός του και οι αλλαγές στη Διοικούσα.

Δυναμικά ξεκίνησε με τα καθήκοντά του ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Ζήσης Ιωακείμοβιτς, ο οποίος με την ανάληψη των καθηκόντων του από χτες άρχισε τις συναντήσεις και τις επαφές, με πρώτη επίσκεψη στον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη.

Συναντήσεις και επαφές, που αφορούν όμως σε έναν πολύ μεγάλο κύκλο, που θα καλύψει μεγάλο διάστημα στο άμεσο μέλλον.

«Ξεκίνησε σήμερα ο πρώτος κύκλος επαφών με τους βουλευτές Α' και Β' Περιφέρειας του νομού Θεσσαλονίκης. Για το λόγο αυτό επισκέφτηκα τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης και φίλο από τα παλιά Σταύρο Καλαφάτη με τον οποίον και είχα μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση-ενημέρωση σε θέματα του υπουργείου. Συμφωνήσαμε να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του υπουργείου και της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για θέματα που αφορούν το Νομό μας και γενικότερα τη Βόρεια Ελλάδα», ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Ιωακείμοβιτς.

Όπως τόνισε στη Voria.gr ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας, η προσοχή του θα στραφεί το πρώτο αυτό διάστημα αφενός στις επαφές με φορείς, βουλευτές και δημάρχους όλου του νομού, αφετέρου στα αμιγώς κομματικά.

«Σύνθημά μας είναι Δυναμική Σύνθεση και προτεραιότητες είναι η εξωστρέφεια του ανώτατου κομματικού οργάνου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και η επικοινωνία του κυβερνητικού έργου», δήλωσε ο κ. Ιωακείμοβιτς.

Σήμερα συναντήθηκε με την επικεφαλής του γραφείου Μακεδονίας του πρωθυπουργού, Μαρία Αντωνίου, ενώ το επόμενο διάστημα ο κ. Ιωακείμοβιτς θα έχει ξεχωριστές συναντήσεις με όλους τους βουλευτές της ΝΔ Α' και Β' Θεσσαλονίκης και με τους 14 δημάρχους του νομού.

Παράλληλα, σήμερα θα συμμετέχει στη συνεδρίαση της Α' ΔΕΕΠ υπό τον πρόεδρό της Θεόδωρο Μητράκα, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τη συνεδρίαση της Β' ΔΕΕΠ υπό τον πρόεδρό της Θωμά Βράνο κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα.

Θα ακολουθήσει συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής.

Στον προγραμματισμό του νέου προέδρου έχουν μπει και συναντήσεις με τους επικεφαλής όλων των φορέων της πόλης, δηλαδή ΔΕΘ, ΕΥΑΘ, ΟΑΣΘ, Επιμελητήρια κτλ.

Πέρα από αυτό τον μεγάλο κύκλο των συναντήσεων και επαφών, στο πλαίσιο της επανασύνδεσης της Διοικούσας με την τοπική κοινωνία, θα "τρέξουν" παράλληλα και τα κομματικά ζητήματα, τα οποία δεν είναι λίγα...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ιωακείμοβιτς θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του οργάνου, στη δημιουργία γραμματειών, στη στελέχωση (σήμερα όλα γίνονται από εθελοντές), ακόμη και στη δημιουργία γραφείου τύπου, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της Διοικούσας.