Skip to main content

Με μέλη της δημοτικής οργάνωσης της ΝΔ του Λαγκαδά συναντήθηκε ο Καράογλου

Ο βουλευτής συζήτησε με τα μέλη της τοπικής οργάνωσης για τα ζητήματα της καθημερινότητας και τους ανέπτυξε τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

Με μέλη της δημοτικής τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας του δήμου Λαγκαδά συναντήθηκε χθες το απόγευμα ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Ο βουλευτής συζήτησε μαζί τους για τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα, τους ανέπτυξε τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες που φέρνουν την Περιφέρεια της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης στο κατώφλι της νέας εποχής, ενώ τους ενημέρωσε διεξοδικά για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού μετά την υπερψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε στη συνολική επιδημιολογική εικόνα της χώρας, η οποία, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, εξακολουθεί να βελτιώνεται, καθώς και στα βήματα που γίνονται καθημερινά για την ασφαλή επιστροφή στην κανονικότητα.



Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους ο κ. Καράογλου τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του, εξηγώντας ότι μέσα από την πρωτογενή σχέση με τους πολίτες αποκτά αναλυτική ενημέρωση που τον βοηθά να αποτυπώσει ρεαλιστικά την πραγματικότητα στους αρμόδιους Υπουργούς και να τους καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, όπως αναφέρεται.

Όπως επισήμανε, «ο διάλογος είναι κινητήρια δύναμη λόγου, σκέψης και δημιουργίας. Στη Νέα Δημοκρατία επενδύουμε σε αυτόν, διότι η στενή συνεργασία με τους πολίτες είναι το μέσο για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα τους. Ακούμε τις τοπικές κοινωνίες, προχωράμε μπροστά, αλλάζουμε την Ελλάδα. Χτίζουμε ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους συμπατριώτες μας και οικοδομούμε την Ελλάδα του αύριο, την Ελλάδα που μας αξίζει».