Skip to main content

Με μέτρα και χωρίς μουσική η πρεμιέρα των μπιτς μπαρ στη Θεσσαλονίκη (φωτο+vid)

Με αποστάσεις, αλλά και... ησυχία οι πρώτες βουτιές των Θεσσαλονικέων στις οργανωμένες παραλίες - Δείτε εικόνες από Επανομή και Περαία

Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που επιβάλλει ο κορωνοϊός και χωρίς μουσική έκαναν πρεμιέρα για τη φετινή θερινή σεζόν τα μπιτς μπαρ στον Ποταμό Επανομής, την πιο δημοφιλή κοντινή παραλία της Θεσσαλονίκης.

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην επέτρεψαν μαζική προσέλευση κόσμου, όμως οι ομπρέλες των μαγαζιών σταδιακά μέχρι νωρίς το μεσημέρι γέμισαν με πολίτες κάθε ηλικίας, μεταξύ των οποίων οικογένειες με μικρά παιδιά, που απολαμβάνουν τον ήλιο, με τους πιο θαρραλέους να τολμούν και μία βουτιά στα κρύα -ακόμη- νερά του Θερμαϊκού.

Οι επιβαλλόμενες αποστάσεις ανάμεσα στις ομπρέλες τηρούνται σε όλα τα καταστήματα, αλλά και στην ελεύθερη παραλία ανάμεσά τους.

Επιχειρηματίες ανέφεραν στη Voria.gr ότι σήμερα η κίνηση είναι περιορισμένη λόγω του αέρα, ωστόσο εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι η άνοδος της θερμοκρασίας θα φέρει κατακόρυφη αύξηση της προσέλευσης του κόσμου, που, όπως κάθε χρόνο, θα κατακλύσει τα μπιτς μπαρ αλλά και τα ελεύθερα σημεία όλης της ακτογραμμής.

Λιγότερος, από την άλλη, ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στην παραλία της Περαίας για μια βουτιά, χωρίς να πτοείται από τον δυνατό αέρα και τον έντονο κυματισμό.