Skip to main content

Με στολές παραλλαγής η Ρίζεσπορ κόντρα στην Αλάνιασπορ

Με στολές παραλλαγής παρατάχθηκαν ο παίκτες κι ο προπονητής της Ρίζεσπορ κόντρα στην Αλάνιασπορ των Μπακασέτα, Τζαβέλλα και Σιώπη

Τις στολές παραλλαγής και τους μπερέδες τους, για την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου φόρεσαν τόσο οι Τούρκοι ποδοσφαιριστές όσο και οι ξένοι της Ρίζεσπορ, μαζί με τον προπονητή τους, Ουνάλ Καραμάν στην αναμέτρηση κόντρα στην Αλάνιασπορ.

Μάλιστα, κατά την παράταξη των δυο ομάδων οι παίκτες της Ρίζεσπορ στράφηκαν προς την τουρκική σημαία!

Η κίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο του Mehmetçiğe που αποτελεί μια εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες Τούρκους στρατιώτες. Ωστόσο το γεγονός ότι συνέβη στον συγκεκριμένο αγώνα στον οποίο πήραν μέρος τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές, δημιούργησε διάφορους συνειρμούς οι οποίοι δεν επιβεβαιώνονται από αναφορές στα τουρκικά ΜΜΕ.

Για την ιστορία, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με τη Αλάνιασπορ να προηγείται στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπαμού, αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 61' με τον Σαμαντιού. Όσον αφορά τους Έλληνες παίκτες, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Γιώργος Τζαβέλας έπαιξαν βασικοί, ενώ ο Μανώλης Σιώπης ήταν εκτός αποστολής.