Skip to main content

Με την πρόεδρο του κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ο Καλαφάτης - Τι συζήτησαν

Συνάντηση του υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκηςμε την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας

Την πρόεδρο του κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Βασιλική Νάκου, δέχθηκε ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης. Οι δύο τους συζήτησαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του κέντρου, των Παραρτημάτων και των Δομών του.

«Είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια στήριξης των ευπαθών ομάδων πληθυσμού. Παρακολουθούμε το έργο που συντελείται στο κέντρο, το οποίο έχει αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, συμβάλλοντας σημαντικά στην αξιοπρεπή διαβίωση των περιθαλπομένων. Εργαζόμενοι και διοίκηση δίνουν καθημερινά τον αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με αναπηρίες που διαβιούν στο κέντρο», τόνισε ο κ. Καλαφάτης.

Η πρόεδρος του κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενημέρωσε τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) για το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν τόσο το κέντρο όσο και τα παραρτήματα και τις δομές του σε όλη την Κεντρική Μακεδονία.

Επίσης έκανε εκτενή αναφορά στις δράσεις που έχει αναπτύξει η νέα διοίκηση, ενώ προχώρησε και σε σύντομο απολογισμό της θητείας της νέας διοίκησης. Ευχαρίστησε, επίσης, τον Υφυπουργό για την ευαισθησία που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα αλλά και το ενδιαφέρον του για την αντιμετώπιση της πανδημίας στα παραρτήματα και τις δομές του κέντρου, την οποία χαρακτήρισε υποδειγματική.