Skip to main content

Με το... καλημέρα σταμάτα-ξεκίνα στη Μουδανιών από τους εκδρομείς προς Χαλκιδική

Σημειωτόν και με... σταμάτα-ξεκίνα κινούνται τα αυτοκίνητα από την Περιφερειακή Οδό και την ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών - Η εικόνα στη Χαλκιδική

Δεν... κρατιούνται οι Θεσσαλονικείς για την εκδρομή τους το Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική, σε αναζήτηση ανάσας δροσιάς στις παραλίες της εξαιτίας του παρατεταμένου κύματος ζέστης στη χώρα, αλλά και της εκκίνησης των καλοκαιρινών διακοπών.

Από νωρίς το πρωί, εκατοντάδες οχήματα κινούνται στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης και την ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο και στους δύο αυτοκινητοδρόμους.

Συγκεκριμένα, σημειωτόν και με... σταμάτα-ξεκίνα κινούνται τα αυτοκίνητα από τον κόμβο Πανόραματος στον Περιφερειακό και τον κόμβο Κ12 της Περιφερειακής με τη Μουδανιών, στο ρεύμα εξόδου από την πόλη. Οι εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες συνεχίζονται έως και τον κόμβο Ρυσίου. Σαφώς καλύτερη είναι η εικόνα στην ανηφόρα της Καρδίας.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι και η κίνηση στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, ρεύμα προς ανατολικά, ιδίως μέχρι τη διασταύρωση Αεροδρομίου.

Σε ό,τι αφορά τους δρόμους της Χαλκιδικής, κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στα... γνωστά σημεία: στο ορφανό χιλιόμετρο της Ποτίδαιας, στη διασταύρωση της Γερακινής καθώς και στο φανάρι της Νικήτης.