Skip to main content

Με τον Αμερικανό Πρέσβη συναντήθηκε ο Γιάννης Παπαγεωργίου

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Κ. Δέρβος αλλά και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Γ. Τσούμας

Συνάντηση στην Αθήνα με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ είχε το πολιτικό στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Παπαγεωργίου, ο οποίος, σύμφωνα με πληφορίες της Voria.gr, αναμένεται να είναι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης. 

Στη συνάντηση, στην οποία παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Κωνσταντίνος Δέρβος αλλά και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Τσούμας, συζητήθηκαν οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και οι δυνατότητες προσέλκυσης περισσότερων επενδύσεων στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι οι κ.κ. Παπαγεωργίου, Δέρβος και τσούμας συμμετείχαν τον Ιανουάριο στο παγκόσμιο πρόγραμμα του State Department για τους νέους ευρωπαίους ηγέτες και πέρασαν ένα μήνα στην Αμερική επισκεπτόμενοι επιχειρήσεις, φορείς και κυβερνητικούς αξιωματούχους. Τη συμμετοχή των τριών νεαρών πολιτικών στο πρόγραμμα των ΗΠΑ για τους νέους ηγέτες επεσήμανε και ο κ. Πάιατ με ανάρτησή του στο Twitter.

Παράλληλα, μέσω του think tank ΚΕΑΣΜ στο οποίο είναι Γενικός Διευθυντής, ο κ. Παπαγεωργίου συντονίζει δράσεις με το Αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη και το Ελληνοαμερικάνικο Επιμελητήριο με θέμα τις επενδύσεις στη Βόρεια Ελλάδα.