Skip to main content

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η νέα καμπάνια για τον κορωνοϊό (vid)

Νέα καμπάνια από την κυβέρνηση για τον κορωνοϊό με τίτλο «Εφαρμόζουμε τα μέτρα, παίζουμε την καλύτερη άμυνα» και πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα διαδικτυακή καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, με τίτλο: «Εφαρμόζουμε τα μέτρα, παίζουμε την καλύτερη άμυνα».

Το βίντεο ανήρτησε σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφού τονίζει πως «τις ημέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας», αλλά και ότι «είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς», ο πρωθυπουργός ευχαριστεί τον Έλληνα σταρ του ΝΒΑ που ενώνει, όπως λέει, τη φωνή του μ’ εκείνον και τα λόγια του: «Όλοι μαζί, παίζουμε άμυνα και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας».



Το βίντεο, διάρκειας περίπου ενός λεπτού, ξεκινάει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να λέει πως «οι νίκες ξεκινάνε από την άμυνα» και ότι «ένας να μην παίζει, θα τα χάσουμε όλα». Και καταλήγει, σημειώνοντας: «Πρέπει να παίξουμε άμυνα. Αυτοί που αγαπάμε, η ζωή, είναι το γήπεδό μας. Και κάνουμε ό,τι χρειάζεται και νικάμε τον αόρατο αντίπαλο, τον κορωνοϊό. Στο τέλος, βγαίνουμε όλοι MVP».