Skip to main content

Με τον πρωταθλητή εφήβων Ελλάδας στο σκάκι αναμετρήθηκε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και ο πρωταθλητής εφήβων Ελλάδας στο σκάκι αναμετρήθηκαν σε μία μοναδική παρτίδα σκακιού στο δημαρχείο.

Παντελής Τσακίρης και Αντώνης Καλογρίδης κάθισαν τετ α τετ και αναμετρήθηκαν στο σκάκι. Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και ο πρωταθλητής εφήβων Ελλάδας στο σκάκι, που είναι κάτοικος και δημότης Ωραιοκάστρου, συναντήθηκαν στο δημαρχείο και αναμετρήθηκαν σε μία μοναδική παρτίδα σκακιού, που σχετικά σε σύντομο χρονικό διάστημα έληξε με την ανάδειξη του 15χρονου Αντώνη σε νικητή.

«Ο Αντώνης με νίκησε με συνοπτικές διαδικασίες», είπε χαμογελώντας ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στο νεαρό σκακιστή, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής εφήβων στο σκάκι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στα Χανιά.

«Στο Δήμο Ωραιοκάστρου μας κάνεις όλους υπερήφανους. Σε συγχαίρω για τη σπουδαία διάκριση που πέτυχες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο σκάκι, καθώς πρόκειται για ένα πνευματικό άθλημα που απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες και αντοχές. Αποδεικνύεις πως ο τόπος μας μπορεί να είναι τόπος εξέλιξης, προόδου και αριστείας. Ως διοίκηση είμαστε στο πλευρό σου και ενθαρρύνουμε τις προσπάθειές σου», είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, απευθυνόμενος στον 15χρονο Αντώνη Καλογρίδη.

Ο έφηβος πρωταθλητής παράλληλα με το σκάκι παρουσιάζει άριστες επιδόσεις και στο σχολείο. «Εύχομαι να αποτελείς παράδειγμα για τα παιδιά της ηλικίας σου και να έχεις καλή σταδιοδρομία στη ζωή σου, να πετύχεις τους στόχους σου και να μας χαρίσεις στο Δήμο Ωραιοκάστρου και άλλες χαρές», πρόσθεσε ο κ. Τσακίρης συνομιλώντας με τον 15χρονο πρωταθλητή. Ο δήμαρχος συνεχάρη επίσης την οικογένεια του Αντώνη Καλογρίδη, την μητέρα και την γιαγιά του που ήταν παρούσες στη συνάντηση, καθώς και τους δασκάλους του, διότι τον στηρίζουν να καλλιεργήσει τις ικανότητες και τα ταλέντα του.

Ο Αντώνης Καλογρίδης ευχαρίστησε τον κ. Τσακίρη και από κοινού δεσμεύτηκαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους, για να αναμετρηθούν σε μια νέα παρτίδα σκάκι.