Skip to main content

ΠΣΑΠ: Με Βιεϊρίνια, Πασχαλάκη, Βαρέλα και Λουτσέσκου οι κορυφαίοι(vid)

Ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ είχε τετραπλή εκπροσώπηση στα βραβεία που απένειμε ο Σύνδεσμος για τους κορυφαίους της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Τους κορυφαίους της περσινής χρονιάς ανέδειξε ο ΠΣΑΠ στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής.

Αναλυτικά παρακάτω οι κορυφαίοι παίκτες:

Καλύτερος τερματοφύλακας: Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Πρώτος σκόρερ: Ευθύμης Κουλούρης

Καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής: Αντελίνο Βιεϊρίνια

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής: Γιάννης Μπουζούκης

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής: Κώστας Φορτούνης

Καλύτερος Έλληνας εξωτερικού: Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Καλύτερος προπονητής: Ραζβάν Λουτσέσκου

Αναλυτικά την καλύτερη ενδεκάδα απαρτίζουν οι: Πασχαλάκης, Ελαμπντελαουί, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ρισβάνης, Κουρμπέλης, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε, Κουλούρης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις βραβεύσεις του συλλόγου:

«Το ''ασπρόμαυρο'' στοιχείο ήταν έντονο στην 38η τελετή απονομής των βραβείων του ΠΣΑΠ. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε. Ο αήττητος νταμπλούχος ''Δικέφαλος'' είχε την τιμητική στις επιλογές των ίδιων των παικτών για τη σεζόν 2018-19.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε τερματοφύλακας της χρονιάς, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κορυφαίος ξένος, ο Φερνάντο Βαρέλα μπήκε στην κορυφαία 11άδα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και ο Ράζβαν Λουτσέσκου προπονητής της χρονιάς.

Επίσης βραβείο έλαβε και η Κ19 του ''Δικεφάλου'' για το περσινό αήτητο πρωτάθλημά της, ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Καρυπίδης, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και ο φίλος της ομάδας, Αντώνης Γιόβας, που με τη στήριξη της ''ασπρόμαυρης'' οικογένειας κατάφερε να σταθεί στα πόδια του για πρώτη φορά στη ζωή του».