Skip to main content

Mediterranean Cosmos: Τέσσερις επιλογές για ένα... cool καλοκαίρι

Το πιο... cool καλοκαίρι είναι στο Mediterranean Cosmos. Συνδύασε τα ψώνια σου με φαγητό, ποτό και... απόδραση στον απόλυτο προορισμό της Θεσσαλονίκης

Μία μοναδική εμπειρία έχει την ευκαιρία να βιώσει ο επισκέπτης του Mediterranean Cosmos, συνδυάζοντας τα ψώνια του με καφέ, φαγητό, ποτό και διασκέδαση για ένα πραγματικό cool καλοκαίρι.

Τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, ξεκινάς με έναν απολαυστικό  speciality roaster καφέ Kudu στο λατρεμένο Estrella, το οποίο συνοδεύεις με ένα γευστικότατο brunch που σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσεις την ημέρα σου, πάντα σε ρυθμούς chill μουσικής.

Όμως, το Estrella εκτός από αγαπημένη πρωινή επιλογή αποτελεί και ιδανικό σποτ όπου μπορείς να επιστρέψεις με την παρέα σου μετά τα απογευματινά σου ψώνια για μια ευχάριστη βραδιά στο φως των κεριών και των αστεριών, στην ατμοσφαιρική αυλή και στον φιλικό, άνετο χώρο του.

Η λίστα είναι μεγάλη. Cocktails, κρασί ή μπύρα με πληθωρικά Βurgers, δροσερές σαλάτες, street food σε απίθανες γεύσεις, με επιρροές από όλον τον κόσμο συνθέτουν ένα ιδανικό γευστικό τοπίο για όποιον επιθυμεί μία ήρεμη καλοκαιρνή βραδιά. Οι άφθονες επιλογές φαγητού, μαγειρεμένου με τοπικά προϊόντα και ύλες που συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο είναι εκεί και σε περιμένουν να τα επισκεφτείς.

Με διαφορά το καλύτερο food trend για το φετινό καλοκαίρι στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Υou got the spirit don't lose the feeling.

ESTRELLA / MEDITERRANEAN COSMOS

T. 2310 475545

https://www.facebook.com/pages/category/Restaurant/Estrella-Cosmos-592455111285077/

Ιταλία, η χώρα της γαστρονομίας και της εκλεπτυσμένης γεύσης. Ποιος δεν θα ήθελε να πεταχτεί λιγάκι και να δοκιμάσει τις λατρεμένες γεύσεις της Τοσκάνης και της Φλωρεντίας; Γι' αυτό, η La Pasteria, η αγαπημένη ιταλική συνήθεια μικρών και μεγάλων, σε φέρνει πιο κοντά στο όνειρο και σε περιμένει στο Mediterranean Cosmos για να δημιουργήσει για σένα μία γαστρονομική εμπειρία βγαλμένη από τα βάθη της γειτονικής χώρας.

Συνδύασε τις πλέον πολυπόθητες εξορμήσεις σου στα καταστήματα, για shopping therapy ή ακόμα και μία απλή βόλτα στο εμπορικό, με μία στάση στο απόλυτο ιταλικό στέκι για να μοναδικές συνταγές που θα σε κάνουν να γλείφεις τα δάχτυλά σου!

Με την είσοδό σου στο κατάστημα, μία πανδαισία αρωμάτων θα σε ταξιδέψει και αναμφίβολα θα σε κερδίσει, κάνοντας σε να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Όποια επιλογή πιάτου και εάν κάνεις τελικά θα σε αποζημιώσει μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων.

Η ανοιχτή κουζίνα σου δίνει τη δυνατότητα να παρατηρήσεις τους chef της La Pasteria, να ετοιμάζουν τα δικά σου πιάτα με μία ιταλική μαεστρία που ξεχωρίζει.

Ποικιλία επιλογών σε περιμένει στο κατάστημα La Pasteria, με λαχταριστά ορεκτικά, σαλάτες και φυσικά φρεσκοψημένες pizza και πεντανόστιμες συνταγές pasta που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο. Η La Pasteria δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τους μικρούς της φίλους, αφού τους περιμένει ένα ειδικά διαμορφωμένο menu μόνο για εκείνους.

Μην χάνεις χρόνο! Επισκέψου και εσύ τη La Pasteria στην εξωτερική πλατεία του Mediterranean Cosmos και ζήσε και εσύ μία αυθεντική ιταλική εμπειρία!

LA PASTERIA // MEDITERRANEAN COSMOS

Τ: 2310 472262

https://www.lapasteria.gr/

Kλείνεις, το βραδάκι, με την απόλυτη εμπειρία coctail στο ανανεωμένο TGI Friday’s με τις ιδιαίτερες signature γεύσεις.

Καλοκαίρι...  Coctail... Παραλία... Τα TGI Fridays™ επαναφέρουν αυτές τις εικόνες που συνοδεύονται από γεύσεις και φέρνουν στο μυαλό τις πιο όμορφες αναμνήσεις λίγα χιλιόμετρα έξω απο τη Θεσσαλονίκη, στην αυλή του Μediterranean Cosmos. Υπόσχονται μια απόδραση από την καθημερινότητα με μία μόνο γουλιά, με τη νέα τους coctail Sips of Summer. Αξίζει τον κόπο να το χάσεις;

Επειδή δεν γίνεται το καλοκαίρι να μην συνδυαστεί με το ρούμι, τα TGI Fridays™ σού δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσεις δύο άκρως δροσιστικά coctail: το Summer Passion, ένα αρωματικό και φρουτώδες με Havana Club Añejo Reserva, με φρέσκο χυμό lime, passion fruit και aromatic bitters ή το τροπικό Coconuts & Dreams, με Havana Club Añejo 3 Años και Havana Club Añejo Reserva, σιρόπι βανίλιας, φρέσκο χυμό lime, ανανά και κρέμα καρύδας.

Εναλλακτικά οι αιώνιοι λάτρεις του τζιν, μπορούν να δοκιμάσουν το Strawberry Sunset με Beefeater London Dry Gin, Orange Curacao, lime, πουρέ φράουλας, σιρόπι elderflower και φρέσκο χυμό pink grapefruit. Για μοναδικές τροπικές βραδιές, το Tropical Nights με Absolut Vodka, Blue Curacao, μάνγκο, ανανά, πουρέ passion fruit και Elemakule Tiki Bitters.

Και εκεί που απολαμβάνεις το cocktail σου βλέπεις να περνάνε από δίπλα σου πολύχρωμα burritos, με γεύσεις κοτόπουλο, beef και veggie με φρέσκο guacamole. Σκέφτεσαι πόσο ιδανικός είναι ο συνδυασμός. Και έχεις δίκιο. Εκτός από τα burritos το νέο μενού έχει Quesadillas και Tacos που θα σας κάνουν να αναφωνήσετε Viva la Mexico! Θρεπτικά Bowls με superfoods, πλούσια σε διατροφική αξία και πολύτιμα συστατικά. Μοναδικά burgers από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και το δημοφιλές Jack Daniel’s® Grill με την αυθεντική Jack Daniel’s® sauce, που περιμένουν μία σου δοκιμή.

Καλοκαίρι στην πόλη λοιπόν, στο κατάστημα TGI Fridays™ Mediterranean Cosmos, παρέα με εξωτικά cocktails και λαχταριστές γεύσεις στη μοναδική τους αυλή!

TGI Friday’s / Mediterranean Cosmos

T: 2310 473760

https://fridays.gr/ 

Φυσικά, μην ξεχάσεις να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία του The Mindtrap, τον απόλυτο προορισμό απόδρασης από την καθημερινότητα, έναν ιδανικό χώρο για όλη την οικογένεια και τους φίλους σου, που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε εκδήλωση, event ή παιχνίδι που έχεις φανταστεί.

Άλλωστε, καλοκαίρι δίχως λίγη ένταση και μία αίσθηση απόδρασης, γίνεται; Το The MindTrap είναι εδώ για να σου αποδείξει πως δεν γίνεται.

Τώρα είναι η ευκαιρία να αποδράσεις από την καθημερινότητα σε έξι μοναδικά δωμάτια απόδρασης, και συγκεκριμένα το Golden Ticket, In time, Middle Earth, Split, School of Wizards και Patient 67.

Υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία, εκεί στο The MindTrap Mediterranean Cosmos. Τόλμησέ το και ζήσε ανεπανάληπτες στιγμές ψυχαγωγίας και συναρπαστικές αποδράσεις.

THE MINDTRAP / MEDITERRANEAN COSMOS

T: 2310 476004

https://cosmos.themindtrap.com/gr/