Skip to main content

Μεγάλα φιλικά με Ερυθρό Αστέρα, Γαλατάσαραι και Λοκομοτίβ Μόσχας έκλεισε ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίοσουν των Ερυθρό Αστέρα, τη Γαλατάσαραϊ και τη Λοκομοτίβ Μόσχας κατά την παραμονή τους στην Αυστρία.

Τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια σε διάστημα έξι ημερών θα δώσει ο Άρης κατά την παραμονή του στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα (1/7, 19:00) δύο ημέρες μετά την άφιξή τους στο κέντρο προετοιμασίας, ενώ προγραμματίστηκε φιλική αναμέτρηση και με τη Γαλατάσαραϊ (3/7) αντί της Αούστρια Βιέννης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα αντιμετωπίσει και τη Λοκομοτίβ Μόσχας (7/7) στον τελευταίο φιλικό αγώνα επί αυστριακού εδάφους.

Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Άρη.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επικυρωθεί η άφιξη του Λούκας Σάσα μέσα στις επόμενες δύο ημέρες ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή αφού ασφαλώς υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος μέσος θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ το ίδιο προβλέπεται και για τον Λίντσεϊ Ροζ ο οποίος θα μπει στο ομαδικό πρόγραμμα.

Αντιθέτως, δεν υπάρχει εικόνα για τον Τζέιμς Τζέγκο, ενώ ο Λερίν Ντουάρτε δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αυστρία καθώς είναι αδύνατο να έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας.