Skip to main content

Μεγάλη αναστάτωση στη Νεάπολη λόγω πολύωρης διακοπής ρεύματος - Πού οφείλεται

Με ταλαιπωρία ξεκίνησε η Παρασκευή για κατοίκους της Νεάπολης, καθώς δεν έχουν ρεύμα από τα ξημερώματα ενώ η αποκατάσταση θα γίνει το μεσημέρι.

Τεράστια ανάστατωση έχει προκληθεί στην περιοχή της Νεάπολης από τα ξημερώματα της Παρασκευής λόγω διακοπής ρεύματος, ενώ η ταλαιπωρία αναμένεται να διαρκέσει επιπλέον ώρες.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές που βρίσκονται κοντά στην οδό Λαγκαδά βυθίστηκαν στο σκοτάδι περίπου στις 3 τα ξημερώματα, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει ενημέρωση, ενώ όπως σημειώνουν η πολύωρη διακοπή έχει φέρει ήδη τα πρώτα προβλήματα, καθώς δεν λειτουργούν τα ψυγεία αλλά ούτε και τα κλιματιστικά εν μέσω καύσωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η βλάβη οφείλεται σε υπερφόρτωση, καθώς κάηκαν δύο μετασχηματιστές διανομής στον ίδιο σταθμό.

Από το πρωί της Παρασκευής, συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται στην περιοχή της Νεάπολης που βρίσκεται δίπλα στη Λαγκαδά και σκάβουν το πεζοδρόμιο προκειμένου να απελευθερώσουν την υποδοχή που τροφοδοτεί με ρεύμα.

Κατόπιν αυτοψίας, χωρίς ρεύμα έχουν μείνει δύο τετράγωνα της περιοχής ενώ εκτιμάται πως η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί αργά το μεσημέρι.