Skip to main content

Μεγάλη δεντροφύτευση από την Country Farms-Προσφέρει ένα δεντράκι με κάθε αγορά

Η Country Farms από την Πέμπτη 1η Απριλίου και για 45 ημέρες με κάθε αγορά συσκευασίας 11 ή 12 kg, προσφέρει δώρο ένα δεντράκι για τη δενδροφύτευση

Μεγάλη δεντροφύτευση διοργανώνει η Country Farms με «στόχο να επιστρέψει στη φύση λίγη από την καλοσύνη που μας προσφέρει», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της.

Μέσα από την πρωτοβουλία «το καλό είναι στη φύση τους», όπως επισημαίνεται, η Country Farms από την Πέμπτη 1η Απριλίου και για 45 ημέρες με κάθε αγορά συσκευασίας 11 ή 12 kg που θα υπάρχουν σε επιλεγμένα pet shop, προσφέρει δώρο ένα δεντράκι για να συμμετέχετε στη δενδροφύτευση. «Για κάθε δεντράκι που θα φυτέψετε, αναρτώντας μια σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag  #ToΚαλοΕιναιΣτηΦυσηΤους και κάνοντας tag την @countryfarmsgreece,  η Country Farms σε συνεργασία με την Οργάνωση ΓΗ δεσμεύεται να φυτέψει ακόμα ένα δέντρο», τονίζεται από την εταιρεία.

«Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια πρόσκληση για να δώσουμε όλοι μαζί ανάσα στη φύση μέσα από μια συλλογική δενδροφύτευση, ακόμα και τώρα που δεν μπορούμε να είμαστε μαζί, σημειώνει η εταιρεία.  

«Στην Country Farms είμαστε περήφανοι για τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε και η φύση μας δίνει έμπνευση για τις συνταγές μας. Μέσα σε αυτό το δύσκολο διάστημα όπου η πανδημία κυριαρχεί θέλουμε να δώσουμε ελπίδα και να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στη φύση με έναν ξεχωριστό τρόπο. Προσκαλούμε τους φιλόζωους όλης της χώρας να συμμετέχουν στη δράση μας και να την μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο φυτεύοντας στο δικό τους χώρο το δέντρο που θα τους προσφέρουμε. Από την πλευρά μας και σε συνεργασία με την Οργάνωση ΓΗ  θα φυτέψουμε ακόμα ένα δέντρο στις εγκαταστάσεις της Οργάνωση Γη και στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης. Η φύση δεν σταματάει ποτέ να μας προσφέρει απλόχερα τους καρπούς, το οξυγόνο και τη ζωή, γι ’αυτό και εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε λίγη από την καλοσύνη που μας προσφέρει», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κακούτης Group Brand Manager Country Farms.

Ο Κωνσταντίνος Μαχαίρας, διευθυντής της Οργάνωσης ΓΗ σημείωσε πως «είναι η ώρα για τον κάθε ένα από εμάς, και όλοι μαζί, να αποκαταστήσουμε την προσωπική μας σχέση μας με τη φύση. Η κλιματική κρίση, η καταστροφική απώλεια βιοποικιλότητας ακόμα και οι πανδημίες το απαιτούν. Πρωτοβουλίες δενδροφύτευσης σαν την συγκεκριμένη της Country Farms δεν είναι πλέον απλώς συμβολικές, αντιθέτως τέτοιου χαρακτήρα συνεργασίες μεταξύ των επιχειρήσεων, των οργανώσεων και των πολιτών είναι καταλυτικές για να προσφέρουμε στον πλανήτη περισσότερα απ’ όσα μας προσφέρει. Δεν είναι τυχαίο που η ΕΕ έθεσε την προστασία της βιοποικιλότητας στην καρδιά της Πράσινης Συμφωνίας και της Δίκαιης Ανάκαμψης».