Skip to main content

Μεγάλη συμφωνία του «PAOK TV» για τον σπουδαίο αγώνα με Ολυμπιακό!

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε πως το Wink, μία από τις κορυφαίες ψηφιακές πλατφόρμες της Ρωσίας θα μεταδώσει την μεγάλη κυριακάτικη αναμέτρηση.

Σε συμφωνία με μία από τις κορυφαίες ψηφιακές πλατφόρμες της Ρωσίας, το Wink, ήρθε το «PAOK TV» αναφορικά με τη μετάδοση του μεγάλου κυριακάτικου αγώνα του «Δικεφάλου» εναντίον του Ολυμπιακού στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Σε συμφωνία με μία από τις κορυφαίες ψηφιακές πλατφόρμες της Ρωσίας, το Wink ήρθε το ''PAOK TV'' για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Η μετάδοση του ''PAOK TV'' θα ταξιδέψει στη Ρωσία έπειτα από την εμπορική συμφωνία με τη Rostelecom και το δικό της OTT Platform, το Wink που έδειξε ενδιαφέρον να προσθέσει το κανάλι του ''Δικεφάλου'' στο μπουκέτο της και να προσφέρει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στους συνδρομητές της.

Το Wink συνολικά αριθμεί έχει πέντε εκατομμύρια συνδρομητές και ο μέσος όρος των χρηστών της πλατφόρμας φτάνει τις 740.000.

Το ντέρμπι της Κυριακής (23.02) θα μεταδοθεί σε παραγωγή του ''PAOK TV'' αποκλειστικά από το tv.paokfc.gr και μπορείτε να γίνετε συνδρομητές για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με ένα κλικ ΕΔΩ.

Επίσης, υπάρχει και η λίστα με τα περισσότερα από 1.000 επίσημα hotspots με επαγγελματικό πακέτο που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ».